Sol Reklam

Kara Liste konusuna mesaj yazılmıyor ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LewisLosa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.060

LewisLosa

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
80
Puanlar
2.255
Yer
c:/
Minecraft
losadev

Discord:

losadev

sea kankalar yaben kara liste konularına yazayımıyom niye acaba hm hm hm hm hm hmhm

Ekler

• 1681231480502.png
    1681231480502.png
    6,5 KB · Görünt.: 77
Yazamazsınız yeni kural geldi belirli bir mesaj sayınız olduğu zaman yorum yapabiliyorsunuz.

Sunucu tanıtım konularına'da cevap verebilsek güzel olur, Plugin & Skript bilgisi olmayan kişiler forumdan uzak tutuluyor gibi olmuş.

İlginç bir kural getirilmiş, şaşırdım.

Sunucu tanıtım konularına'da cevap verebilsek güzel olur, Plugin & Skript bilgisi olmayan kişiler forumdan uzak tutuluyor gibi olmuş.
Sunucu kötüleme için o da yeni açılmış hesaplar tarafından suistimal edilecek. Konu dışı rastgele konularından da kasabilirsin.

Yazamazsınız yeni kural geldi belirli bir mesaj sayınız olduğu zaman yorum yapabiliyorsunuz.
Keşke kullanıcılar kendi kendine sorunların peşine düşmeden yeni eklenmiş olan bir kuralın açıklamasını, duyurusunu yapsanız (Sözüm, şahsınıza değil Sayın Moderatör). Misal Yenilikler Forum'u bomboş, orası değerlendirilebilir.

Yani artık ne yapsam bilemiyorum. Bu yolun sonunda Muhalefet Ekibi başvurusu atacağım...

Keşke kullanıcılar kendi kendine sorunların peşine düşmeden yeni eklenmiş olan bir kuralın açıklamasını, duyurusunu yapsanız (Sözüm, şahsınıza değil Sayın Moderatör). Misal Yenilikler Forum'u bomboş, orası değerlendirilebilir.

Yani artık ne yapsam bilemiyorum. Bu yolun sonunda Muhalefet Ekibi başvurusu atacağım...
Katılıyorum size böyle birşey yapılabilir fakat kaç kişi bakacak çoğu kuralları bilmeden sunucu tanıtımı açıyor reddedildi diye şikayet ediyorlar.

Sunucu kötüleme için o da yeni açılmış hesaplar tarafından suistimal edilecek. Konu dışı rastgele konularından da kasabilirsin.
Kankam 3 5 Troll sunucu kötüleyecek diye binlerce kişiyi etkileyecek bir kural getirilmesi sence'de çok saçma değil mi ?, mc-tr.com köklü bir forum 10 kişilik moderatör ekibi kurarlar yeni mesajları kontrol edip üstlerine iletirler. Sunucuyu illaki kötüleyecekler forumun amacı zaten sunucuların iyi ve kötü yanlarını diğer oyunculara göstermek

Yerinde bi karar olmuş sadece gerekli mesaj sayısı 100ün aşağısında olmalı diye düşünüyorum.

Yeni hesap açıp kara liste konusu oluşturmak olmamalı kesinlikle.

Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı