100 mesajınızın olması lazım.Peki ne kadar mesaj yazmam gerekiyor moderatör
wherecoskuyu
Sunucu tanıtım konularına'da mesaj atamıyoruz, hangi bölümden mesaj kasacağız ?100 mesajınızın olması lazım.
XBrexorX#2521
Eklenti tanıtım skript tanıtım gibi konuları kullanabilirsiniz.Sunucu tanıtım konularına'da mesaj atamıyoruz, hangi bölümden mesaj kasacağız ?
wherecoskuyu
Sunucu kötüleme için o da yeni açılmış hesaplar tarafından suistimal edilecek. Konu dışı rastgele konularından da kasabilirsin.Sunucu tanıtım konularına'da cevap verebilsek güzel olur, Plugin & Skript bilgisi olmayan kişiler forumdan uzak tutuluyor gibi olmuş.
ilsavis
Keşke kullanıcılar kendi kendine sorunların peşine düşmeden yeni eklenmiş olan bir kuralın açıklamasını, duyurusunu yapsanız (Sözüm, şahsınıza değil Sayın Moderatör). Misal Yenilikler Forum'u bomboş, orası değerlendirilebilir.Yazamazsınız yeni kural geldi belirli bir mesaj sayınız olduğu zaman yorum yapabiliyorsunuz.
Katılıyorum size böyle birşey yapılabilir fakat kaç kişi bakacak çoğu kuralları bilmeden sunucu tanıtımı açıyor reddedildi diye şikayet ediyorlar.Keşke kullanıcılar kendi kendine sorunların peşine düşmeden yeni eklenmiş olan bir kuralın açıklamasını, duyurusunu yapsanız (Sözüm, şahsınıza değil Sayın Moderatör). Misal Yenilikler Forum'u bomboş, orası değerlendirilebilir.
Yani artık ne yapsam bilemiyorum. Bu yolun sonunda Muhalefet Ekibi başvurusu atacağım...
wherecoskuyu
Kankam 3 5 Troll sunucu kötüleyecek diye binlerce kişiyi etkileyecek bir kural getirilmesi sence'de çok saçma değil mi ?, mc-tr.com köklü bir forum 10 kişilik moderatör ekibi kurarlar yeni mesajları kontrol edip üstlerine iletirler. Sunucuyu illaki kötüleyecekler forumun amacı zaten sunucuların iyi ve kötü yanlarını diğer oyunculara göstermekSunucu kötüleme için o da yeni açılmış hesaplar tarafından suistimal edilecek. Konu dışı rastgele konularından da kasabilirsin.
whiskeytr