MehmetAtaa
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 22
- Minecraft
- MehmetAtaa
Discord:
MehmetAtaa
MehmetAtaa
MehmetAtaa
pl yok, essentials config denmi yapacağız bana söyle anlatırmısınız Plugins>Essentials gibiEssentials'dan true ise false yapa bilirsin yada false ise true bunları yaptıtkan sonra plugin paketinizde
No rain diye bir eklenti varsa kaldırın.
asrınn.abakhann#3550
kar yağdırcağın alana seçip //setbiome Ice_Plains yazacaksın. Oranın üstü açık olması lazım, görünmez block varsa kaldır.pl yok, essentials config denmi yapacağız bana söyle anlatırmısınız Plugins>Essentials gibi
MehmetAtaa
yaptım ama /rain çekince olmadı :/kar yağdırcağın alana seçip //setbiome Ice_Plains yazacaksın. Oranın üstü açık olması lazım, görünmez block varsa kaldır.
Sonra sunucudan gir çok /rain çek bunu yap wrd edit ile eğer gene olmazsa
Plugins > Essentials > Config
weather:
storm: true
thunder: true
lightning: true
bunları true yap bu weatherları bulup.
asrınn.abakhann#3550
//wand ile kar yağıcak bölgeyi seç sonra //setbiome Ice_Plains yazacan daha sonra /rain eğer yine olmazsa eklediniz bir sk den kaynaklıdır yada NoRain plugin denyaptım ama /rain çekince olmadı :/
MehmetAtaa
:d bir skripttenmis.//wand ile kar yağıcak bölgeyi seç sonra //setbiome Ice_Plains yazacan daha sonra /rain eğer yine olmazsa eklediniz bir sk den kaynaklıdır yada NoRain plugin den
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!