Çözüldü Kar biomunu iptal etmek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.066
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arda

Konuşmak bedava, bana kodu göster! -Linus Torvalds
Elmaslar
650
Minecraft
JoneX

Discord:

ArdaK#6888

Bundan bir ay önce kar biomu yapmıştım şimdi onu iptal etmek istiyorum nasıl ederim

Kar biyomunu nerede yapmıştınız? İsteğinizi tam olarak anlamış değilim.

Biomu yaptığın yeri seçip, (//setbiome <biomismi>) yapıp değiştirebilirsin.

Merhaba, öncelikle kar biyomu yaptığınız yeri WG atıyormuş gibi seçin. Seçtikten sonra //setbiome forest yazın ve sorun çözülmüştür. :))

Merhaba, öncelikle kar biyomu yaptığınız yeri WG atıyormuş gibi seçin. Seçtikten sonra //setbiome forest yazın ve sorun çözülmüştür. :))
normalde olan biomu seçmek istiyorum ve mapdaki karların gitmesini istiyorum

normalde olan biomu seçmek istiyorum ve mapdaki karların gitmesini istiyorum
ilk olarak //setbiome misal forest gibi değiştir sonra kar yağen tüm yeri balta ile seç karın id sine bak sonra şunu yaz sanırım tam hatırlamıyorum //rep kar'ın id si air yani 0

Merhaba

İlk olarak alanı tekrar seçin sonra //expand vert yapın, daha sonrasında //replace snow air çekin. Geri dönün buraya oldu ise

Merhaba

İlk olarak alanı tekrar seçin sonra //expand vert yapın, daha sonrasında //replace snow air çekin. Geri dönün buraya oldu ise
ee öyle yaptı diyelim buzlar ne olacak peki buzları geçtim snow u sildi boşlular ne olacak d:

ee öyle yaptı diyelim buzlar ne olacak peki buzları geçtim snow u sildi boşlular ne olacak d:
Buzlarıda aynı şekilde yapabilir sanırım bilgim yok. Onuda elle kırsın. Komut ile blokların üstündeki karlar gidecek, arkadaş bunu istemiş zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl