Garip?
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 12
- Minecraft
- NameGarip
Discord:
''Horny'' Nope#9387
İyi söylediniz. Ama hiç savaş olmadan veya kavga 30 kişi sanmıyorum. İlla savaş veya biraz rahatsızlık olur oyuncular arasında. Ne kadar kural koysanız da ... Ayrıca, whitelist olsa bile bir kaç plugin eklemenizin iyi olacağını düşünüyorum. Oyunculardan birisi, kötü amaçlı gelip sunucunuzu çökertebilir ve kim olduğunu uğraş uğraş bulamazsınız. Japonya gibi bir ülke olsa, herkesin kurallara uyacağına inanıyorum ama TR'de mümkün değil.
Fakat sizin fikrinizi kullanıp ben de mi Whitelist kullansam acaba.., gerçi baya bi koruma plugini ve kayıt sistemim var. İleride Client'da ekleyeceğim. Daha açılmadı gerçi, 1-2 haftaya kapalı beta açacağım. Sohbet için profilimden ekleyebilirsiniz.
Fakat sizin fikrinizi kullanıp ben de mi Whitelist kullansam acaba.., gerçi baya bi koruma plugini ve kayıt sistemim var. İleride Client'da ekleyeceğim. Daha açılmadı gerçi, 1-2 haftaya kapalı beta açacağım. Sohbet için profilimden ekleyebilirsiniz.
Son zamanlarda acayip şekilde ne claimin olduğu ne savaşın olduğu sadece chill takılacak ve sunucuya whitelist ile girilebilecek bir sunucu düşünüyorum / oynamak istiyorum.
Bu sebeple vanilla smp sunucusu açacağım. Ilk açılışta 30 kişi alınacak ve grief'in olmadığı kimsenin kavga etmediği ve DiscordSRV ile sesli konuşma özelliği olan bir sunucu düşünüyorum. Sizce nasıl fikir ?