ILoveMaju^^
Her Bahar Aşık Olurum Rüzgar Olur Yağmur Olurum
- Elmaslar
- 1.889
- Minecraft
- ILoveMaju09
Discord:
ilovemaju
ilovemaju
brocla
Yorumun Benim İçin Çok Değerli Bu Piyasada Senide Görücek Olmak Çok Güzel Bi Haber EN Yakın Zamanda Görmeyi BekliyorumDostum yaklaşık 5-6 yıldır bu işin içindeyim ve bu ESC Menu çizimini gayet başarılı buldum, ellerine sağlık. Pixel işini gerçekten kavramışsın; bundan sonrası tamamen senin azmin ve yeteneğine bağlı.
Başkalarının yorumlarına çok takılma, herkesin farklı bir görüşü olabilir. Önemli olan kendi çizgini bozmadan üretmeye devam etmen. Bu çalışmanın yapay zekâ ile yapılmadığı da çok net, tamamen senin emeğin.
Her zaman destekçinim. Ben de yakın zamanda GUI, Scoreboard, TAB ve LuckPerms tag’leriyle ilgili bir paylaşım yapacağım; mutlaka birbirimize ilham verecek işler çıkar.
Eline emeğine sağlık.
brocla
Değerli Görüşünüz İçin Teşekkür EderimBiraz farklı bir tasarım olmuș ama yine de güzel duruyor elinize sağlık
Aegyip
Yani hocam yapay zeka kullanmak ayıp olmayabilir ama ben yaptım diye paylaşmanızı doğru bulmuyorum en azından belirtebilirsiniz

brocla
Değerli Yorumunuz İçin Teşekkür EderimYapay zekâ kullanması kötü bir şey değil, sonuçta sadece bazı noktalarda destek alınmış. Zaten bu da tarafların onayıyla yapılmış. Hazır alınıp paylaşılmış bir iş yok.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!