Tasarım KaptanOyuncu ( Scoreboard + ESC )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz farklı bir tasarım olmuș ama yine de güzel duruyor elinize sağlık

Dostum yaklaşık 5-6 yıldır bu işin içindeyim ve bu ESC Menu çizimini gayet başarılı buldum, ellerine sağlık. Pixel işini gerçekten kavramışsın; bundan sonrası tamamen senin azmin ve yeteneğine bağlı.

Başkalarının yorumlarına çok takılma, herkesin farklı bir görüşü olabilir. Önemli olan kendi çizgini bozmadan üretmeye devam etmen. Bu çalışmanın yapay zekâ ile yapılmadığı da çok net, tamamen senin emeğin.

Her zaman destekçinim. Ben de yakın zamanda GUI, Scoreboard, TAB ve LuckPerms tag’leriyle ilgili bir paylaşım yapacağım; mutlaka birbirimize ilham verecek işler çıkar.

Eline emeğine sağlık.
Yorumun Benim İçin Çok Değerli Bu Piyasada Senide Görücek Olmak Çok Güzel Bi Haber EN Yakın Zamanda Görmeyi Bekliyorum 🫶

Yani hocam yapay zeka kullanmak ayıp olmayabilir ama ben yaptım diye paylaşmanızı doğru bulmuyorum en azından belirtebilirsiniz

Arkadaş doğru konuşmuş kendisi en son bir müşterime logo yaparken 30 saniye de tüm logoya sarmaşık süslemesi yapacak kadar başarılı ve pratiktir kendisi hayatı boyunca hiç bir temas da bulunmamıştır ondan dolayı bu konular da alanında hataları asla tolere edemez :squint:

Yapay zekâ kullanması kötü bir şey değil, sonuçta sadece bazı noktalarda destek alınmış. Zaten bu da tarafların onayıyla yapılmış. Hazır alınıp paylaşılmış bir iş yok.

Yapay zekâ kullanması kötü bir şey değil, sonuçta sadece bazı noktalarda destek alınmış. Zaten bu da tarafların onayıyla yapılmış. Hazır alınıp paylaşılmış bir iş yok.
Değerli Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim 🫶

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl