Tasarım KaptanOyuncu ( Scoreboard + ESC )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Brocla

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
61

Discord:

brocla

- Değerli Görüşlerinizi Ve Yapıcı Eleştirilerinizi Bekliyorum -
( Linkler Reklam Olmaması İçin Kaldırılmıştır ! )

qIUQhCN.png

Seninle çalıştığımız için çok şanslıyız, ellerine sağlık.

1769612741866.webp
1769612754194.webp
1769612767293.webp
1769612792008.webp

Ayrıca esc dışındaki ahşapların kullanımı ve butonların iç şablonu çok benzer sanırım proompta bunu kullandın
1769613007473.webp

Yapay zeka kullanmanız etik bir şey değil, elinize sağlık diyelim

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 279301Ekli dosyayı görüntüle 279302Ekli dosyayı görüntüle 279303Ekli dosyayı görüntüle 279304

Ayrıca esc dışındaki ahşapların kullanımı ve butonların iç şablonu çok benzer sanırım proompta bunu kullandınEkli dosyayı görüntüle 279305

Tasarımda Asset Kullanmak İçin Yapay Zekanın Kullanılmasını Etik Olmayan Bir Davranış Olarak Görmüyorum Tasarım Yapılırken Baştan Sona Kaadar Sunucu Sahipleriyle Yayın Eşliğinde Yapıldığından Bi Sorun Arz Ettiğini Düşünmüyorum

Not Olarak : Paylaştığınız Esc Menüsünü Hayatımda İlk Defa Sizin İletmenizle Görüyorum Sunucu Sahibide Konuda Gereken Cevabı Vericektir !

Ayrıca Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim 🫶

Bahsi Geçen Esc Menüsüne Ek Olarak Öncedende Yapmış Olduğum Bi Şablon Bırakmak İstiyorum Her Eleştiriyi Çalıntı Yönünde Göstermek Hoş Bir Durum Değil
( Kimseye Satılmamış Boş Zamanımda Taslak Olarak Yaptığım Bir Çalışma )​
r2UGlXS.jpeg

Ekli dosyayı görüntüle 279301Ekli dosyayı görüntüle 279302Ekli dosyayı görüntüle 279303Ekli dosyayı görüntüle 279304

Ayrıca esc dışındaki ahşapların kullanımı ve butonların iç şablonu çok benzer sanırım proompta bunu kullandınEkli dosyayı görüntüle 279305

Bu tasarım zaten gece saatlerinde birlikte, yayında, herkesin gözü önünde üretildi. Kimse “hiç yapay zekâ kullanmıyorum” iddiasında da değil; sadece tamamen yapay zekâyla üretip hazır şekilde paylaşan biri değil. Bildiğimiz kadarıyla sadece asset tarafında kullanıldı, ki bunu da biz istedik. Çünkü yapay zekâ tasarımlarını seviyoruz ve bu yönde talep bizden geldi. Açık konuşmak gerekirse yapay zekâ kullanmanın bir problem olduğunu düşünmüyorum. Aksine bu, yeni dönemin bir parçası. Teknolojiyi kötülemek yerine doğru kullananlar öne çıkacak. Aynı tasarımı 20 kere değiştirip “özel” diye satmaya çalışan sistemler yüzünden kullanıcıların bir noktadan sonra alternatiflere yönelmesi çok da şaşırtıcı değil. Bu tasarımda sağından soluna, üstünden altına kadar her detayın düşünülmüş olması zaten fark ediliyor. Ben şahsen bu kadar detaylı, bu kadar yönlendirilmiş bir tasarım sürecini ilk defa görüyorum. “Hazır çıktı” değil, bilinçli yönlendirme ve emek var.
Kısacası mesele yapay zekâ değil, onu nasıl kullandığın. Yeniliğe uyum sağlayan üretir, direnç gösteren geride kalır. Olay bu kadar basit.

Yani hocam yapay zeka kullanmak ayıp olmayabilir ama ben yaptım diye paylaşmanızı doğru bulmuyorum en azından belirtebilirsiniz

Bu tasarım zaten gece saatlerinde birlikte, yayında, herkesin gözü önünde üretildi. Kimse “hiç yapay zekâ kullanmıyorum” iddiasında da değil; sadece tamamen yapay zekâyla üretip hazır şekilde paylaşan biri değil. Bildiğimiz kadarıyla sadece asset tarafında kullanıldı, ki bunu da biz istedik. Çünkü yapay zekâ tasarımlarını seviyoruz ve bu yönde talep bizden geldi. Açık konuşmak gerekirse yapay zekâ kullanmanın bir problem olduğunu düşünmüyorum. Aksine bu, yeni dönemin bir parçası. Teknolojiyi kötülemek yerine doğru kullananlar öne çıkacak. Aynı tasarımı 20 kere değiştirip “özel” diye satmaya çalışan sistemler yüzünden kullanıcıların bir noktadan sonra alternatiflere yönelmesi çok da şaşırtıcı değil. Bu tasarımda sağından soluna, üstünden altına kadar her detayın düşünülmüş olması zaten fark ediliyor. Ben şahsen bu kadar detaylı, bu kadar yönlendirilmiş bir tasarım sürecini ilk defa görüyorum. “Hazır çıktı” değil, bilinçli yönlendirme ve emek var.
Kısacası mesele yapay zekâ değil, onu nasıl kullandığın. Yeniliğe uyum sağlayan üretir, direnç gösteren geride kalır. Olay bu kadar basit.
Değerli Görüşünüz İçin Teşekkür Ederim Ektede Dediğim Gibi Sizinle Çalışmak Herkese Nasip Olmaz 🫶

Yani hocam yapay zeka kullanmak ayıp olmayabilir ama ben yaptım diye paylaşmanızı doğru bulmuyorum en azından belirtebilirsiniz
Tasarımda 2-3 Ufak Asset Kullanmak Tasarımın Temelinin Benim Olduğu Gerçeğini Değiştirmez
Değerli Yorumun Ve Görüşün İçin Tekrardan Teşekkürlerimi Sunuyorum 🫶

Tasarımda 2-3 Ufak Asset Kullanmak Tasarımın Temelinin Benim Olduğu Gerçeğini Değiştirmez
Değerli Yorumun Ve Görüşün İçin Tekrardan Teşekkürlerimi Sunuyorum 🫶
2-3 ufak assetle yeterli olduğunu sanmıyorum açık konuşmam gerekirse, gerçek tasarımcı yapay zeka kullanmaz çünkü gerek duymaz bunu bilmeni de isterim umarım kendini geliştirir ve daha iyi noktaları gelirsin. Ve yapay zeka kullanıyorsan lütfen bir dahaki sefere belirt

Ahireten değinmek istiyorum bunda da yapay zeka var
1769614430219.webp
A

2-3 ufak assetle yeterli olduğunu sanmıyorum açık konuşmam gerekirse, gerçek tasarımcı yapay zeka kullanmaz çünkü gerek duymaz bunu bilmeni de isterim umarım kendini geliştirir ve daha iyi noktaları gelirsin. Ve yapay zeka kullanıyorsan lütfen bir dahaki sefere belirt
Eleştirilerin için teşekkürler. Tasarım dünyası her gün değiştiğinden yapay zekayı etik olan bir davranış olarak görmüyorum aksine projeleri daha fazla estetiğe ve profesyonelliğe kavuşturan bir araç olarak görüyorum. Önemli olan 2-3 asset değil ortaya çıkan sonuca bakmaktır. Değerli yorumun sayesinde ilerdeki projelerimede entegre edip kullanmaya devam edicem.

Son İlettiğim Esc Menüsünde Yapay Zeka'nın A'si Bile Yok :slightly:

ScoreBoard tasarımı sadece sarı renkli hali beylands sunucusunda da vardı.

ben bir tasarımcı değilim ama bildiğim tasarımcıların bazıları kucuk seyler için yapayzeka kullanıyolar onlarda yeni başlıyanlar tek sıkıntı sizin yapay zeka ile yaptığınızı belirtmemiş olmanız onun dışında guzel bir tasarım başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl