Sol Reklam

Bulundu Kaptan plugini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

itsSauros

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Puanlar
1.160
Yer
Ankara
Minecraft
itsSauros

Discord:

itsSauros#9669

kaptan npc'sine oyuna ilk başlayan biri tıklarsa rastgele bir yere atacak ve daha önce rastgele bir yere ışınlanmış birisi spawna gelip tekrar tıklarsa dünya da kaldığı yerden devam edecek böyle bir plugin arıyorum

İlk Olarak Random TP Eklentisi RTP
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Citizens Npc Eklentisi
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
(Citizensin Kendi Sitesinde Bedava) Citizens NPCCMD
Npcye /rtp komudu veya /rtp %player% komudu atıcaksınız.eğer spawn ayrı dünyada ise skript ile WORLD world'une ışınlayıp /rtp komudunu kullandırmak (veya betterrtp'de öyle bir özellik olabilir)
/npc create İSİM - NPC OLUŞTUR
/npc select - NPCYE BAKARAK BU KOMUDU YAZ
/npc cmd add -p rtp veya rtp %player%
-
/npc'ye skin eklemek için /npc skin -url (skin url) veya /npc skin (PREMİUM HESAP İSMİ)

kaptan npc'sine oyuna ilk başlayan biri tıklarsa rastgele bir yere atacak ve daha önce rastgele bir yere ışınlanmış birisi spawna gelip tekrar tıklarsa dünya da kaldığı yerden devam edecek böyle bir plugin arıyorum
Çok gelişmiş değil ama idare eder istediğin özellikler var istersen uğraşıp güzel bir şekilde editleyebilirsin. attığım linkte videosuda var benim değil başka bir forumdan aldım yanlış anlaşılmasın iyi forumlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı