Tasarım Kaptan! Fenerbahçe vs. Göztepe tasarımı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AsinPW

MORE BEER!
Elmaslar
856

Discord:

asinpw

Fenerbahce2.png

106220980_208411743672428_1921989188132279261_n.jpg

Yapım süresi: 2,5 saat
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Güzel olmuş ama göztepeyi kendi renkleriyle yapsan daha güzel olurdu.

Göztepe bencede kendi renginde olmalıydı. Sayfa ikiye bölünebilir bir tarafda bir takım, bir taraftada diğer takım oyuncusu olabilirdi. Elinize sağlık.

Her zaman olduğu gibi yine muazzam bir tasarım çalışması olmuş ki şahsen çok beğendim. Eline ve emeğine sağlık. ( Bu arada bende fenerliyim. )

Göztepe bencede kendi renginde olmalıydı. Sayfa ikiye bölünebilir bir tarafda bir takım, bir taraftada diğer takım oyuncusu olabilirdi. Elinize sağlık.
Tasarımı bir Fenerbahçe instagram fan sayfası için tasarladım, diğer takım için 2. tasarım yapmak biraz gereksiz olurdu :D Göztepe sanırım kırmızı sarı renklerdeydi. Tasarımın renk şemasını bozmaması adına her iki amblemide laciverte çevirdim. Normalde beyaza çevirip en alta koyacaktım, farklılık olsun dedim :D Ama önerilerinizi dikkate alacağım. Yorumun için teşekkürler <3

Her zaman olduğu gibi yine muazzam bir tasarım çalışması olmuş ki şahsen çok beğendim. Eline ve emeğine sağlık. ( Bu arada bende fenerliyim. )
Yorumun için teşekkürler <3
Virüs pandemisi bitse de stada gidebilsek :D

Tasarımı bir Fenerbahçe instagram fan sayfası için tasarladım, diğer takım için 2. tasarım yapmak biraz gereksiz olurdu :D Göztepe sanırım kırmızı sarı renklerdeydi. Tasarımın renk şemasını bozmaması adına her iki amblemide laciverte çevirdim. Normalde beyaza çevirip en alta koyacaktım, farklılık olsun dedim :D Ama önerilerinizi dikkate alacağım. Yorumun için teşekkürler <3

Yorumun için teşekkürler <3
Virüs pandemisi bitse de stada gidebilsek :D

Ah nerede? Sanırsam artık 200-300 liraya stada resmimizi koydurabiliyormuşuz. O şeyi gördüğümde gerçekten biraz şaşırdım ama olsun ?

Tam bizim takıma yakışır bir poster olmuş. Eline koluna sağlık. <3

Güzel olmuş ellerine sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl