Kapı motoru rezaleti

siyahbeyaz33

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
1 yıl önce almış olduğum kapı motoru arzalandı teknik arzadan dolayı kaynaklı olduğu halde ürünü aldığım firmayı aradım ve bana verilen cevap çok basit ürün piyasadan kalktı teknik destek veremeyiz verirsek ücretli yalnız şöyle bir durumu izah edeyim tamiri yeni motor fiyatı çıkar sizlere yeni bahçe kapısı motoru verelim (satalım diyorlar).
Bir kaç firmayı aradım durumu izah ettim yardımcı olanda vardı olmayanda neyse ciddi bir konuşma yaptım bir firma ile sağolsunlar gelip duruma bakıp bir şeyler değiştirip taktılar ama uzun süreli kullanılamaz diyip gittiler diğer bir bahçe kapım için ise motor tavsiyesi istediğimde yana kayar kapı motorunu tavsiye ettiler mevcut kapı motoruna göre daha hızlı ve uzaktan kontrol edilebilir durumda teşekkürler Engin Beye.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Hocam siz çok yanlış gelmişsiniz.

1 yıl önce almış olduğum kapı motoru arzalandı teknik arzadan dolayı kaynaklı olduğu halde ürünü aldığım firmayı aradım ve bana verilen cevap çok basit ürün piyasadan kalktı teknik destek veremeyiz verirsek ücretli yalnız şöyle bir durumu izah edeyim tamiri yeni motor fiyatı çıkar sizlere yeni bahçe kapısı motoru verelim (satalım diyorlar).
Bir kaç firmayı aradım durumu izah ettim yardımcı olanda vardı olmayanda neyse ciddi bir konuşma yaptım bir firma ile sağolsunlar gelip duruma bakıp bir şeyler değiştirip taktılar ama uzun süreli kullanılamaz diyip gittiler diğer bir bahçe kapım için ise motor tavsiyesi istediğimde
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
nu tavsiye ettiler mevcut kapı motoruna göre daha hızlı ve uzaktan kontrol edilebilir durumda teşekkürler Engin Beye.
siz baya yanlış gelmişiniz

Bir kaç firmayı aradım durumu izah ettim yardımcı olanda vardı olmayanda neyse ciddi bir konuşma yaptım bir firma ile sağolsunlar gelip duruma bakıp bir şeyler değiştirip taktılar ama uzun süreli kullanılamaz diyip gittiler diğer bir bahçe kapım için ise motor tavsiyesi istediğimde
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
nu tavsiye ettiler mevcut kapı motoruna göre daha hızlı ve uzaktan kontrol edilebilir durumda teşekkürler Engin Beye.
Siz ultra baya yanlış gelmişsiniz :AQWEMKSALSADKSlş

Burası oyun forumu yalnız?

Anladım. Motor oyuncak mı?

Format at düzelir.

Ben Mc-TR'ye gidecektim de Motordan nasıl geçebilirim ?

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl