Kapatabilirsiniz Geliştiriliyor

Sizce Nasıl ?

• İyi

Oy: 5 29,4%
  • Eh Yani

Oy: 3 17,6%
  • Muhteşem

Oy: 7 41,2%
  • Super Ötesi

Oy: 3 17,6%
  • Berbat

Oy: 2 11,8%
  • Sen Skript Yapma

Oy: 2 11,8%
  • Çocuk Oyuncagı

Oy: 5 29,4%

• Kullanılan toplam oy
    17
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşım kavga çıkarmaya devam ediceksen buradaki insanları rahatsız etme ! ve ben kendim yazım diye bir şey belirtmedim belli ki foruma yeni katılmışsın forumun belli başlı kuralları var bunları okumanı tavsiye ederim
Ben Kavga Çıkarmıyorum Hatalarını Söylüyorum. Kendini iyi bir skripter olarak gösterme ozaman bu foruma.
İnsanlara yardım edeceksen eger önce bi buldugun skripti gez. oyuncunun permissionlarına bak kodun yarım mı full mu diye kontrol et sen alıntı buldugun kodu almıssın atmıssın

Ben Kavga Çıkarmıyorum Hatalarını Söylüyorum. Kendini iyi bir skripter olarak gösterme ozaman bu foruma.
İnsanlara yardım edeceksen eger önce bi buldugun skripti gez. oyuncunun permissionlarına bak kodun yarım mı full mu diye kontrol et sen alıntı buldugun kodu almıssın atmıssın
Mesaj kasmaya falanmı çalışıyorsun anlamıyorum ben burada kavga çıkarmamaya çalışıyorum sen hala gelmişsin "
İnsanlara yardım edeceksen eger önce bi buldugun skripti gez. oyuncunun permissionlarına bak kodun yarım mı full mu diye kontrol et sen alıntı buldugun kodu almıssın atmıssın" demişsin ben burada kendimi güzel skripter olarak göstermiyorumki ben burda millete sen hayırdır ben senden daha iyi yapıyorum gibi sözler kullanmıyorum ve lütfen şuandan itibaren konuşma çünkü gerçekten senin gibilerle uğraşmak insanı hayattan soğutuyor forumun huzurunu kaçırmaya geldiysende git başka forumun huzurunu kaçır yeni katılıp burada önüne gelene kafa tutamazsın

Mesaj kasmaya falanmı çalışıyorsun anlamıyorum ben burada kavga çıkarmamaya çalışıyorum sen hala gelmişsin "
İnsanlara yardım edeceksen eger önce bi buldugun skripti gez. oyuncunun permissionlarına bak kodun yarım mı full mu diye kontrol et sen alıntı buldugun kodu almıssın atmıssın" demişsin ben burada kendimi güzel skripter olarak göstermiyorumki ben burda millete sen hayırdır ben senden daha iyi yapıyorum gibi sözler kullanmıyorum ve lütfen şuandan itibaren konuşma çünkü gerçekten senin gibilerle uğraşmak insanı hayattan soğutuyor forumun huzurunu kaçırmaya geldiysende git başka forumun huzurunu kaçır yeni katılıp burada önüne gelene kafa tutamazsın
Tamam Hocam Kusura Bakma Ya. Forumda Senin Olsun Konuda Eyv.

inş hata vermez bakacaz

Ellerine sağlık, bakalım çalışcakmı
NOT: Çalışmaz ise yorumu editleyeceğim.

-_- yorum yazmamız gerekiyor diyor bizde yazıyoruz XD

._. forumda mevcut zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl