mehmet123632
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 1
ryna#0104
Merhaba forum takipçileri; bugün sizlerde GameLasT sunucumuzda alım olacağını ve başvuru yapan arkadaşları aramızda görmek için bir konu açmış bulunmaktayız. Umarım başarılı olursunuz, sunucu bilgilerimiz konu içerisinde mevcuttur
⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓
➥ Sunucu Bilgileri
GameLasT sunucumuz 120 kapasitelidir. Gelecek günlerde gelişecek ve sizlere güzel oyun desteği sunacaktır. Şuanlık 1 aylık yapım aşamasında olduğundan dolayı 1GB RAM vardır.
➥ İletişim Bilgileri
İletişim için bana;
Discord : GeaBlonG#5217
Adresinden Ulaşabilirsiniz.
➥ Başvuru Formu
Ad/Soyad;
Yaş;
İletişim adresi (Discord)
Örnek çalışmaları;
➥ Ekibimizde Alım Yapılacak Bölümler
Ekibimizi aşağıda olacak alım yapılacak bölümlerden oluşturacağız. Bölümler;
➸ Builder (Mimar)
➸ Pluginer ( Gerçekten Başarılı )
➸ Skripter ( Gerçekten Fikir Sunabilen Başarılı )
Gerçekten BAŞARILI arkadaşlar var ise onun baya bir yol gideceğimi düşünüyorum . Mesajlarınızı Bekliyorum . Mesaj atmadan direk discord üzerinden bana ulaşabilirsiniz . İyi Günler İyi Eğlenceler :)
Teşekkürler İnşallah :)İnşallah aradığınız kişileri bulabilirsiniz.Başarılar !
Kusura bakmayın . Buildiniz iyi değil .Ad/Soyad;Berke Barış Ender
Yaş;16
İletişim adresi (Discord):Kullanmıyorum ama gerek olursa kullanırım
Örnek çalışmaları;Ekli dosyayı görüntüle 28033Ekli dosyayı görüntüle 28033Ekli dosyayı görüntüle 28034Ekli dosyayı görüntüle 28034
brkctns0#1521
Pluginer Bulundu Kardeşim Kusura Bakma :(Adı:Burak
Soyadı:Çe***t**
İstediği Yetki: Pluginer
Bilgisi: Daha Önce 2 Paket Yaptım Op Skyblock Biri +710 İndirmeye Sahip Diğeri Başka Forumda Reklam Olmasın 2.Paketin Linkini Size Özelden Göndereyim
1-Link: Ottoman Craft Op Skyblock Plugin Paketi V.1 Devrim Yaratacak PAKET!! [1. Paketimde Acemiyidim 2. Paketim Muhteşemdir :)
Kendini Tanıt:15 Yaşında Saygılı Sevgili Pluginden Anlayan Skriptten Anlayan Kendi Halinde Biri [EGOİST DEİLİM]
[%] Cinsinden Bilgisi:%70 [Kimsenin Bilgisi %100 %99 %85 Felan Değildir Külliyen Yalan]
Beni Seçerseniz Serverinizi Oldukça Kaliteli Yapabilirim
Discord: TakvaTurk#1521
Teşekkür Ederim İyi Günler
Kolay Gelsin :)
Discord adresi :Ad/Soyad; Mustafa Guner
Yaş;15
İletişim adresi (Discord): Davet atarsanız kanalınıza gelirim
Örnek çalışmaları;
Ekli dosyayı görüntüle 28164Ekli dosyayı görüntüle 28164Ekli dosyayı görüntüle 28176Ekli dosyayı görüntüle 28177Ekli dosyayı görüntüle 28178Ekli dosyayı görüntüle 28179Ekli dosyayı görüntüle 28180Ekli dosyayı görüntüle 28181Ekli dosyayı görüntüle 28182Ekli dosyayı görüntüle 28183Ekli dosyayı görüntüle 28184Ekli dosyayı görüntüle 28185Ekli dosyayı görüntüle 28186
Açık sözlü olmak ne zaman kabalık oldu ki ??Açikçası çok Ahım şahım bi build bekliyorsanız bulmanız zor.
Ayrıca arkadaşı daha kibar reddetmeni yeğlerdim...
Hevesini kırmış oldun çünkü..
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!