Çözüldü kantemizdev Dolandırıcıdır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atanur1905
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 868
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Atanur1905

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
5
Minecraft
KinGHacK_C

Discord:

kinghack41

Merhaba, bu arkadaşla 2 bin tl ye developer olmak için 1ksını işe başlamadan attım işe başladık harita falan yükledi yavaş yavaş günceliyoruz sunucuyu 1 2 şey günceledik ondan sonra ben yapmıycam dedi hattamıda telafi etcem dedi 1k yerine 2k vercem dedi 3 4 gün sonra engel attı
Screenshot_2.webp
Screenshot_1.webp
Screenshot_1.webp
Screenshot_2.webp
Screenshot_3.webp
Screenshot_8.webp
Screenshot_7.webp
Screenshot_6.webp

Ekli dosyalar

• Screenshot_6.webp
    Screenshot_6.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 154
Son düzenleme:
Merhaba

Reis seni engellemedim, Arkadaş eklemeden mesaj kabul etmiyorum, arkadaş değiliz bu nedenle mesaj gönderemeyebilirsiniz.

Aynen kanzi dev.

MC-TR Yönetim Ekibi ile birlikte her iki taraf ile iletişime geçerek grup oluşturulmuştur. İlgili taraflarla gerekli görüşmeler gerçekleştirlmeye başlanmıştır. Verilecek karar kısa süre içerisinde açıklanacaktır.

Merhabalar,

Yapılan görüşmeler sonucunda, iki tarafın bir araya getirilmesiyle gerçekleştirilen görüşmede, @KantemizDev kullanıcısının, @Atanur1905 kullanıcısını Discord platformundan çıkarmadığı ifade edilmiştir ondan kaynaklı bir sorun olmadığını belirterek bir yanıt almıştık. Bu süreçte biz devreye girerek, görüşmenin grup içinde devam etmesini talep etmiştik. @KantemizDev, iade işleminin 05.11.2024 tarihi civarında gerçekleştirileceğini belirtmiş ve konu bu şekilde sonlanmıştı.

Ancak bugün yapılan grup kontrolü sırasında, @KantemizDev kullanıcısının gruptan sessiz ayrıl seçeneği ile ayrıldığını tespit etmiş bulunmaktayız. @Atanur1905 kullanıcısıyla iletişim sağlanabilecek bir adres veya Discord üzerinden gönderilen herhangi bir mesaj bulunmamaktadır. Ayrıca, @KantemizDev tarafımıza da herhangi bir bilgi aktarımında bulunmamıştır. Gruptan ayrılması, konuya yönelik olumsuz niyetini açıkça göstermekte ve durumu dolandırıcılık olarak değerlendirmemize sebep olmaktadır. Bu nedenle, kendisi forumumuzdan süresiz olarak yasaklanmıştır.

İade işlemi gerçekleştirilmesi durumunda, MC-TR yönetim ekibiyle irtibata geçilmesi ve gerekli bilgilendirmenin yapılması halinde, forumda uygulanan yasağın gözden geçirilebileceğini belirtmek isteriz.

Saygılarımızla,
MC-TR Yönetim Ekibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl