Kamu Oyuna Bilgilendirici Duyuru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 409

Berk

Sr. FrontEnd Developer
Elmaslar
223
AtakanLokne adlı şahız bu gün benim hakkımda asılsız bir iftra konusu açmış ve mc-tr yönetimi bu kişinin konusunu silmek yerine arşiv-çöp kanalına gönderdiği için bu konuyu açıyorum.

AtakanLokne adlı şahız hepinizin tanıdığı ve defalarca farklı sepelerden banlanan Berk.Pro veya diğer ismi ile Logalos.
Ekte 3 ismin de aynı kişi olduğuna dair resimler bulunmaktadır.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu gün benim hakkımda açtığı asılsız iftira içeren konu ile karşılaştırabilirsiniz.

MC-TR yönetiminden şahsın banlanmasını ve bana karşı açılmış olan konunun kaldırılmasını talep ediyorum.

Saygılarımı arz ederim.

Açılan konuda karşı tarafın bahsettiği eylem kendisinin bana özel bir yazılım yaptırması (9 ay önce) ve bu yazılımın yeniden kurulumu istemesidir. Kendisine bu yazılımı yaparken hiçbir şekilde destek vereceğimi söylemedim. Aynı şekilde ücretsiz kurulum hakkının olduğunu. Kendisi gün içinde beni taciz dermişcesine mesaj atarak, ücretsiz kurulum yap yoksa şikayet konusu açacağım gibi tehdit var-i mesajlar attı. Kendisinden kurulum ücreti talep ettiğim zamanda kabul etmedi.

Şahısı tanımam ama konuda haklısın.:8

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl