Kaliteli ve sorun çıkartmayan hosting arıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ImBrother

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
17
İyi forumlar arkadaşlar..!

Kaliteli, 1.18 tabanlı sunucumda ve +100 kişide 20 tps'den düşürmeyecek hosting arıyorum. Günümüzün kaliteli hostinglerini ve sizinde kullanıp sevdiğiniz hostingleri sıralamanızı istiyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.

Kaliteli, 1.18 tabanlı sunucumda ve +100 kişide 20 tps'den düşürmeyecek hosting arıyorum. Günümüzün kaliteli hostinglerini ve sizinde kullanıp sevdiğiniz hostingleri sıralamanızı istiyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.
Ben projelerimi test ederken sürekli
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
satın alıyorum. Fiyat, performans ve destekleri güzel bir firma

Merhaba,

Son nesil işlemci çeşitlerimiz ile performans arayışınıza yardımcı olmak isteriz. Aşağıdan Ryzen paketlerimizi inceleyebilirsiniz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Aklınıza takılan bir soruda bizimle çekinmeden iletişim kurabilirsiniz.
Discord:

WhatsApp:

Saygılarla,
Treas İnternet ve Bilişim Teknolojileri

Tartışmasız @Treas neredeyse 6 ay olacak herhangi bir sorun yaşamadım.

Treas Kullanmayıpda Sürünmeye Gerek YOK En İyisi Treas

Merhaba @ImBrother,

Minecraft sanal sunucu arayışınızda yardımcı olmayı isteriz. Aklınıza takılan her soruyu Discord sunucumuza gelerek ekip arkadaşlarımıza sorabilirsiniz.

Bu link üzerinden paketlerimizi inceleyebilirsiniz.
adresinden Discord sunucumuza katılıp sorularınızı sorabilirsiniz.

brovle hosting tavsiye ederim

hostinode öneririm kendimde kullanıyorum ucuz ve kaliteli

Selamlar,

Eğer hâla ihtiyacın devam ediyorsa %30 indirimli (Kupon kodu: SELAMNODE) tanışma fırsatlarımızdan yararlanabilirsin. Teknik destek konusunda da tüm genel desteği ve ekstra olarak sunucu içi desteğimizi Whatsapp, Mail ve Web Sayfamızdan en hızlı şekilde sağlamaktayız.

Eğer kafana takılan bazı soru işaretleri varsa bizimle Whatsapp destek hattımızdan iletişime geçebilir veya test için ufak paketlerimizden kiralama yapabilirsin.

Web sayfamız:

Whatsapp destek: +90 850 557 19 23

@Treas der susarım. Türkiye'de lider bir firma, her cihaz alışımda TreasHost'tan başka bir firma tercih etmiyorum, firma sahibi hem bilgili hem hızlı hem tecrübeli, Ayrıca makineleri gayet hızlı, ucuz ve kaliteli sonuna kadar destekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl