Kaliteli minigames sunucusu açarsam kaç aktif çekerim ?

Snowmea | LongHand

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
25
Minecraft
Snowmea

Discord:

Snowmea / {SC} / Plugin#2565

Merhabalar,
Yine ben.Bu günleri sizlere değerli arkadaşlarıma bir soru sormak istiyorum:
Acaba kaliteli bir minigames sunucusu açarsam sadece forum üzerinden sunucuya kaç kişi çekebilirim.
Hosting büyük ihtimalle KEYUBU varsa eğer 16GB Türkiye lokasyon.
Şimdi bana sora bilirsiniz.Sormak zaten en doğal hakkınız,

Siz - Eee hani uzun zamandır plugin işiyle uğraşıyordun,suncuya kaç kişi geleceğini nasıl tahmin edemezsin..

Diyebilirsiniz tabiki de.Eğer öyle bir şey sormayı düşünen arkadaşlar varsa şimdiden cevap veriyim.
Evet ben plugin işiyle uğraşıyorum ve kaliteli işler yaptığımı düşünüyorum,kimi için iyi kimi için kötü olabilir.
Şimdi gelelim zurnanın zırt dediği kısma:
Eskiden belirli bir kitle vardı yani sunucu açınca kaç kişi çekeceğini az çok tahmin ede bilirsiniz..
Ama şimdi yine varmı yokmu bilmiyorum.Arada sırada forumda takılırken sunucu bildirimleri geliyor bazı sunucular 60-70 kişi çekiyor sonra bazıları bir anda bazıları yavaş yavaş düşüş yaşıyor ve o geriye kalan aktif kitlesinide kaybediyor.Ama aslında 60-70 kişilik sunucunun düşüş yapması değilde dahada şahlanması canlanması aktif kitlesini artırması gerekmiyormu ??.Tabiki hepsi zamanla ama zamanda arada sırada insanları yanılta biliyor, ve paran çöpe gidiyor.
Yani sizce minigames sunucusu açmaya değermi değmezmi ??

Bu arada Azerbaycanlı olduğum için Türkçem azıcık kötü olabilir.
Neyse birde güzel haber veriyim dedim söz verdiğim gibi CRAFTRİSE plugin paketini bitirmeye ramak kaldı.2 güne falan biter.
Görüşürüz sağlıcakla kalın Allaha emanet olun.

Şu aralar OPSKYBLOCK tarzı moda. Yani çok kişinin geleceğini düşünmüyorum. Ama OPSKYBLOCK'un düşüşe geçtiği zamanlarda açarsan ve insanların dikkatini çekerse tabii ki de sunucu'na çok sayıda oyuncu gelebilir. Ayrıca direkt olarak MiniGame açmanı önermem.

Eğer güzel işler başarırsanız. 30 40 kişi rahat çekersiniz.

Minigamesle çok kişi çekersin ama çevrimiçi sayın az olur yani sıkıldıklarında çıkarlar skyblockla yada factionla az kişi çekersin ama kalıcı çok olur, getirisi de fazla olur.

Minigames girip bir kaç oyun oynayıp çıkmak içindir bence, yani devamlı çevrimiçin olmaz.

Merhabalar,
Yine ben.Bu günleri sizlere değerli arkadaşlarıma bir soru sormak istiyorum:
Acaba kaliteli bir minigames sunucusu açarsam sadece forum üzerinden sunucuya kaç kişi çekebilirim.
Hosting büyük ihtimalle KEYUBU varsa eğer 16GB Türkiye lokasyon.
Şimdi bana sora bilirsiniz.Sormak zaten en doğal hakkınız,

Siz - Eee hani uzun zamandır plugin işiyle uğraşıyordun,suncuya kaç kişi geleceğini nasıl tahmin edemezsin..

Diyebilirsiniz tabiki de.Eğer öyle bir şey sormayı düşünen arkadaşlar varsa şimdiden cevap veriyim.
Evet ben plugin işiyle uğraşıyorum ve kaliteli işler yaptığımı düşünüyorum,kimi için iyi kimi için kötü olabilir.
Şimdi gelelim zurnanın zırt dediği kısma:
Eskiden belirli bir kitle vardı yani sunucu açınca kaç kişi çekeceğini az çok tahmin ede bilirsiniz..
Ama şimdi yine varmı yokmu bilmiyorum.Arada sırada forumda takılırken sunucu bildirimleri geliyor bazı sunucular 60-70 kişi çekiyor sonra bazıları bir anda bazıları yavaş yavaş düşüş yaşıyor ve o geriye kalan aktif kitlesinide kaybediyor.Ama aslında 60-70 kişilik sunucunun düşüş yapması değilde dahada şahlanması canlanması aktif kitlesini artırması gerekmiyormu ??.Tabiki hepsi zamanla ama zamanda arada sırada insanları yanılta biliyor, ve paran çöpe gidiyor.
Yani sizce minigames sunucusu açmaya değermi değmezmi ??

Bu arada Azerbaycanlı olduğum için Türkçem azıcık kötü olabilir.
Neyse birde güzel haber veriyim dedim söz verdiğim gibi CRAFTRİSE plugin paketini bitirmeye ramak kaldı.2 güne falan biter.
Görüşürüz sağlıcakla kalın Allaha emanet olun.
Bu yaptığın MiniGameslere göre değişir. Tamamiyle özgün yani diğer sunucularda olmayan ve güzel bir Minigame yapar isen sunucunun aktif kitlesi fazlasıyla artar. Tabii diğer sunucularda olan sistemleri yapar isen gene aktiflik olur ancak kısıtlı bir aktiflik olur.

Minigames türü bana göre tutmaz.. Zaten belli küçük sunucular yaparsa tutmaz, büyük sunucular yaparsa tutar. Reklamı iyi yaptırırsan forumlarda tutma ihtimali artar. Oda 20-50 kişi arasında olabilir.

Tutturmak için kesenin ağzını az acman gerek bence Türkiye değilde İngiliz sunucuları gibi geniş olman gerekiyor

Bitane ana su ucun olsun survival olabilir eger iyi ayaprsan +20rahat oyuncular kalıcı oldumu minigamesler eklersın

Minigames türü bana göre tutmaz.. Zaten belli küçük sunucular yaparsa tutmaz, büyük sunucular yaparsa tutar. Reklamı iyi yaptırırsan forumlarda tutma ihtimali artar. Oda 20-50 kişi arasında olabilir.

Damla damla,göl olur.O büyük sunucularda bir zamanlar,küçüktü.Neyse yinede yorumun için teşekkürler.:)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl