Bulundu Kaliteli işler başarabilecek pluginer / builder aranıyor! - #Mejaglutin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mejaglutin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 649
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mejaglutin

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1

Discord:

ᴹᴱᴶᴬᴳᴸᵁᵀᴵᴺ#6434

Merhaba gençler, umarım gününüz iyi geçiyordur.

Kısaca konuya giriş yapmak istiyorum.

Plugin konusu hakkında; Türkiye çapında ses getirecek bir Faction sunucusu açmayı düşünüyorum yeteri kadar plugin bilgim bulunmadığından dolayı (kodlayabilecek kadar) satın almaya karar verdim 100TL kadar bir bütçe ayırabildim.

Build konusu hakkında; Build yeteneğimin olduğu söylenemez bu sebepten Faction sunucum için baştan sona alıntısız ve kaliteli build yapabilecek ekip arıyorum. Build için 100TL bütçe ayırabildim.

Alım var mı diye soracak olan arkadaşlar için hemen bir özet geçeyim. Dostlarım, henüz sunucuyu açmadım.Tek başımayım plugin paketi ve haritalar yapıldığı zaman rehber, moderatör ve admin alımları zaten yapılacak ve sıfırdan kaliteli bir ekip kurulacak beklemede kalın.

Bana ulaşmak için;

Discord: ᴹᴱᴶᴬᴳᴸᵁᵀᴵᴺ#6434

Discord adresinize istek attım. İlgili konu hakkında görüşmek isterim.

Bana ulaşabilirsiniz Burak Çakır#5625

maddi yönden ortak olabilirim 160 gibi bütcem var yas 18 yunusdaim#4682

Kardeşim Kolay gelsın ılanınızı gördüm öncelikle kendimi tanıtayım ben mehmet şahin baldıran 18 yasındayım daha once türkiye discord ekibinde yer aldım ve turkıyenın en cok userıne sahıp olan DİSCORD TR discord ortaklı sunucusunun eskı sahıbıyım ılanınızı gordum dıscord gelıstırıcı olarak gorev almak ıstıyorum alım varsa bu aksam goruselım detayları

Her konuda bilgim bulunmaktadır 5 tane Minecraft Sunucu açmaktayım Daha fazla açmayı düşünmedigimden başka sunucu sahiplerine Yardımda Bulunmak istemekteyim açtıgım 5 sunucuda tek başıma Builder pluginler vb gibi herşeyi ben yapmışımdır bana ulaşmak istiyorsan EfeHD#8251 adlı discord ismime arkadaşlık daveti gönderebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl