Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüKaliteli Bir SkyBlock Sunucusu İçin ArmorStand mi NPC mi kullanılmalı?
Merhaba saygı değer forum üyeleri başlıkdanda anlayacağınız gibi npc mi yoksa armorstandmi kullanmalı konusunda yardıma ihtiyacım var ve size danışmak istedim önerileriniz varsa bana cevap yazabilirsiniz
Benim şahsi görüşüm bence kaliteli bir skyblock sunucusunun oyuncularıda kaliteli olur bu nedenle oyundaki bu tür ufak etkenlere dikkat etmezler. Ama her yönden burada armorstandın kullanılmasını daha doğru buluyorum çünkü npcler armor standlara göre sunucuyu daha çok yoruyor.
Merhaba saygı değer forum üyeleri başlıkdanda anlayacağınız gibi npc mi yoksa armorstandmi kullanmalı konusunda yardıma ihtiyacım var ve size danışmak istedim önerileriniz varsa bana cevap yazabilirsiniz