Çözüldü Kaliteli Bir Şekilde Reklam Nasıl Yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TurkGamerz

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
FurkanSB
Selam !
forumlar olsun youtube olsun başta olmak üzere 150-200 tl kadar reklam ücreti ödedim toplam olarak
lakin sunucumda 5-10 kişi falan olabiliyor :d
nasıl büyültebilirim akıl mantık yürütemedim daha doğrusu.

kardeş sadece bu foruma takılma şimdi ban yerim forum ismi versem galiba ama sen diğer forumlarda da paylaş anladın sen yararım dokunduysa bi likeyi esirgeme

kardeş sadece bu foruma takılma şimdi ban yerim forum ismi versem galiba ama sen diğer forumlarda da paylaş anladın sen yararım dokunduysa bi likeyi esirgeme
HOCAM BİRİ BU BİRİ DE BAŞKA 1 FORUM DA KONU SABİTLEME + REKLAM ÖN EKİ VE BİLDİRİM VAR 2 SİNDE DE BAŞKA NE YAPABİLİRİM Kİ :d

Forumda bir reklam konun olsa yeterli banner reklamının falan çokta etkisi yok zaten adblocker kullanan kişilerde görünmüyor o taraflar. Youtuber konusunda düzgün bir seçim yapmazsan boşa gider. Bol aboneli az aktif olan bir kanal yerine az aboneli çok izlenmeli ve günlük - 2 günde bir video atan bir youtuber reklam konusunda daha çok işine yarar.

Sunucu ne kadar iyiyse o kadar iyi oynarlar. Reklam yaparken sadece sunucunu tanıt yeter.

Önce oyuncular ne istiyor sorusunu cevapla.
Sonra onu yap ve onu yaptığını insanlara reklam yoluyla söyle.
(Kısa bir özet geçtim yapabileceğin şeyi, umarım biraz daha kafa yorup bu yazdığımdan yararlanirsin.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl