Kali Linux tecrübesi olanlar bakarsa mutlu olurum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Laving

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
61

Discord:

lavingxd

Kali linux'a geçiş yapmak istiyorum toptan yazılım vs. işleriyle uğraşmak istiyorum onun dışında oyun vs. oynamıyorum sadece film izliyorum sizce geçmelimiyim. Geçersem daha mı iyi olur dahamı kötü önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

Kali Windows kadar yer kaplamadığı için daha hızlı bir deneyim olur senin için. Lakin işi bilen insanlar Kali Linux öncesinde Ubuntu'ya geçmeyi tavsiye ediyorlar.

Sana tavsiyem benim yaptığım gibi bilgisayarına sanal makine olarak linux kur, öyle alışmaya çalış eğer alışırsan direkt geçersin.

Kali Windows kadar yer kaplamadığı için daha hızlı bir deneyim olur senin için. Lakin işi bilen insanlar Kali Linux öncesinde Ubuntu'ya geçmeyi tavsiye ediyorlar.

Sana tavsiyem benim yaptığım gibi bilgisayarına sanal makine olarak linux kur, öyle alışmaya çalış eğer alışırsan direkt geçersin.
Yeni bilgisayarımı yaz aylarında alacağım bu bilgisayarda Sanallaştırma özeliği yok :|

Konuya gerek kalmadı kapanabilir. @Wafe

Kali linux'a geçiş yapmak istiyorum toptan yazılım vs. işleriyle uğraşmak istiyorum onun dışında oyun vs. oynamıyorum sadece film izliyorum sizce geçmelimiyim. Geçersem daha mı iyi olur dahamı kötü önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
genelde Legal işlerde olanlar kali kullanır kod yazıp deneme yapıcaksan geç ve uyarayim windows gibi kolay değil biraz karışık ingilizcen olması gerekebilir birçok menülerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl