Kale Duvarı Tasarımım //Eternal//

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IYusuf_DemirI

O Bir Yutupçu!
Elmaslar
1.321
Facebook
Yusuf Demir

Discord:

Yusuf Demir#4555

Merhabalar Sizlere Öylesine Yaptığım Kale Duvarı Tasarımımı Sunacağım Pek Fazla Uğraşmıyorum Bu Tür İşlerle Sadece Nasıl OIduklarını Öğrenmek İçin Sizlerle Paylaşıyorum Yorumlarınızı Bekliyorum İyi Forumlar.
ZE90No.jpg

4Ma5Zp.png

qWGr2q.png

r2O7La.png

Prlg3d.png

4Ma5Zp.png

r2O7gV.png

Halen Geliştiriyorum Muhtemelen Hammadde Warpı Yapacağım Veya Faction Spawnı Olarak Ayarlayabilirim Spawn Olarak Yapmaya Başlarsam Faction İle İlgili Bütün Warpları Yapıp Bir Paket Şeklinde Satmayı Düşünebilirim.
JlQvBn.png

Güzel Olmuş Tebrikler.

blok çeşitliliğini arttırmanı öneriyorum. şekil güzel

blok çeşitliliğini arttırmanı öneriyorum. şekil güzel
Odun ve taş kullanımı sıklaştırmayı düşünüyorum süslemelerde çok farklılık oluşturmayacak sade ve uyumlu renkte blocklar kullanacağım sadece şekili görmeniz açısından paylaşmak istedim teşekkürler.

Gayet başarılı bir yolda gidiyorsun. Haritayı ilerletip bizimle de paylaşabilirsin :)

Gayet başarılı bir yolda gidiyorsun. Haritayı ilerletip bizimle de paylaşabilirsin :)
Ah Zamanım Olsa Mc-Tr'de Hatırı Sayılır Buildlerler Arasına Girerdimde İşte Çalışmaktan Vakit Kalmıyor Günde 3 Saat Tek Pc Kullanabiliyorum O Vakitlerdede Böyle Şeylerle Uğraşıyorum.Gerçekten Zor Birşey Hem Çalışıp Hemde Böyle Buildler Yapmaya Çalışmak.Bende Ücretsiz Bir Şekilde Paylaşma Taraftarıyım Lakin Günümün En Değerli Vakitlerini Ayırdığım İçin Pek Ücretsiz Olacağa Benzemiyor :D Teşekkürler Değerli Yorumun İçin .

Duvar'ı Başarılı Buldum Fakat Çok Sade Kalmış Biraz Blok Çeşitliliğini Arttırmanı Öneririm. :)

Biraz sade olmuş blok çeşitliliğini arttırırsan daha iyi olabilir :)

sürekli aynı blokları kullanmıssın biraz değişik bloklar kullanmayı dene, kale duvarı yapıyorsan biraz daha yüksek yap iyi forumlar

olsun bunada şükür :)

Duvar'ı Başarılı Buldum Fakat Çok Sade Kalmış Biraz Blok Çeşitliliğini Arttırmanı Öneririm. :)
sürekli aynı blokları kullanmıssın biraz değişik bloklar kullanmayı dene, kale duvarı yapıyorsan biraz daha yüksek yap iyi forumlar
Biraz sade olmuş blok çeşitliliğini arttırırsan daha iyi olabilir :)
Eyvallah yorumlarınız dikkate alınmıştır teşekkürler değerli yorumlarınız için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl