kaldırılsın forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ferdi6445

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
12
Minecraft
Ferdi6445

Discord:

Ferdi6445#4122

kaldırılsın forum

Son düzenleme:
Sunucunun kurucusu biraz burnu dik, kendini beğenmiş bir kişiliğe sahip. VIP almak istediğimi ancak sitenin çalışmadığını söylediğimde böyle bir şeyin olmadığını söyledi. Daha sonra web sitesinin veya sunucusunun saldırıya uğradığını söyledi, suçu benim üzerime attı ve dava açacağını söyledi. Daha sonrasında bizden bir şeyler almaya çalıştı, tavrından dolayı reddettiğimde tökezledi ve beni sunucusundan yasakladı. Bu arkadaşın karakterini çözmemde yardımcı olun lütfen..

Sunucunun kurucusu biraz burnu dik, kendini beğenmiş bir kişiliğe sahip. VIP almak istediğimi ancak sitenin çalışmadığını söylediğimde böyle bir şeyin olmadığını söyledi. Daha sonra web sitesinin veya sunucusunun saldırıya uğradığını söyledi, suçu benim üzerime attı ve dava açacağını söyledi. Daha sonrasında bizden bir şeyler almaya çalıştı, tavrından dolayı reddettiğimde tökezledi ve beni sunucusundan yasakladı. Bu arkadaşın karakterini çözmemde yardımcı olun lütfen..
Burnu biraz değil, fazlasıyla dik birisidir. Daha önceden bir yorum yapmıştım arkadaşa konu silindiği için hatırladığım kadarı ile söyleyim ;
Eski mapi baya bir tanıdık geldi bunu söyledim kendisine de dediği şey şuydu "Bizzat ekibimle beraber yaptım, videosu var."
Discordumu verdim ve bana atmasını söylediğim hala daha atmadı :D 14 15 yaşında bir çocuk fazla takılmayın ne dava açabilir ne başka bir şey yapabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl