» Kaldırıldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu prefix hatalrına düzeltseydin eyidi :)

Arkadaşlar 2. version bu cumartesi yada pazar günü çıkacak, yorumlar için teşekkürler!

@BeyazZency mesela world dayken mv tp plotworld yazıyorum ve gamemode gidiyor süreklli yapmak zorunda kalıyorum bunun bir çözümü varsa lütfen söyle.

Essentials MOTD Boş!

Essentials minetürk pro v1 den alıntı[DOUBLEPOST=1454794829,1454794766][/DOUBLEPOST]Biz Alıntı Yapsak minetürk ten essentialsı bin tane laf söylerler

Essentials minetürk pro v1 den alıntı[DOUBLEPOST=1454794829,1454794766][/DOUBLEPOST]Biz Alıntı Yapsak minetürk ten essentialsı bin tane laf söylerler
Hshdhahdhshd sende benden alıntı yapıyorsun o nolucak? Resimlere tam bakarsan Türkiyedeki ilk essentials mesajlarını editledim boş laf yapma.

Yav Başlarım Su Yenileyici Plugin Yerine RegenBlock 1.7.10 Versionu Koyun RegenBlock Gibi Ama Farklı RB Yaziyorsun ! Yani Fabrika Çakmasi Gibi Resmen RegenBlock Bide Yenileyici CPU Öldürüyor ! Nitradoda Denendi !
/timings on 10 dk bekleyin !
/timings paste yapın linke tıklayin ! ordaki kırmızı olan pluginler cpu fena yiyo turuncu eh işte idare eder :D
gidin beyazzenciyi indirin daha iyi cahil yapmayın gencler authme iyi gerisi salla :D

Çok biliyosan indirmesin geçer gardaş.
RegenBlock buglu.

harika olmus tebrikler

Ben Diyorumki Kardeşim ! Söyle Bişiy Yap Git ! GroupManager Buglar veya Tag Permission eksik onları ekle !
Reborn Regen Block Kur Çözüm Hazır V2 Olarak Yap :D
Tabiki Net Bulması Zor Bu Arada :) Söyleyemde :)
Bari GroupManager El Atta Kurak Yav :D

Herşeyi hazır bekleme koç ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl