» Kaldırıldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu Zenci Her Paketinde Bir Marefet Var Marefetlerin Sonu Yoktur Devam Et Bole

Like +

Arkadaşlar bu pakette unuttuğum bazı şeyler & hatalar varmış 2. versionda bunların hepsi düzelecek!

Tek kelime ile harika sonuna kadar destekliyorum çok güzel olmuş başarıların devamını dilerim

Ben denedim güzel paket fakat bende rank plugini çalışmıyor.

Spigot uptatelock nedir?

la paket nerde la

plugin paketin çok güzel devamını dilerim :)

Craftbukkit uyumsuz mu ? Spigot versiyonu nerden inderecem

Pluginler Süper Basarılır Paket yapmışın

Herkese teşekkürler ^^

Ulan bende diyorum hata mı oldu niye böyle AS:D:ASD[DOUBLEPOST=1454436806,1454436363][/DOUBLEPOST]Tek kelimeyle adamın dibisin.

Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere BeyazZenci paketini yaptıktan sonra baya ara vermiştim ama artık geri döndüm MAYNGRAFT paketiyle karşınızdayım!
1MLZ8B.png

NOT: Lütfen isme aldanmayın isim bulamadın gülmeyin şimcik .dd

1MLZ8B.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

TÜRKÇE ESSENTİALS:
Arkadaşlar essentials mesajlarını renklendirdim. Tabikide hazır olarak yapmadım mesajların başlarına MAYNGRAFT ekledim. Sizede nasıl yapılcağını göstericem;

[HASHTAG]#Essentials[/HASHTAG].jarı seçip sağ tıklayarak birlikte aç kısmından winrar olarak açın!

------------------------------

#Çıkan dosyalarda messages_tr.properties dosyası olacak onu normal properties dosyası olarak açın.

------------------------------

[HASHTAG]#Sonra[/HASHTAG] yazılar çıkıcak işte editlediğim yazılar renk kodları;
& olarak değil § olarak işaretlenecek örnek olarak;

&3&lMAYNGRAFT -yanlış
§3§lMAYNGRAFT -doğru

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Diğer Pluginleri Editleme:

Arkadaşlar diğer pluginlerin configlerini editlemek için Notepad++ kullanınız (öneri)

qPl6GV.png

PLUGİNLERDEN RESİMLER:

GİRİŞ MESAJI:

qPl6GV.png

RÜTBE: Rütbe liste için /RUTBE

qPl6GV.png

KS: /KS

qPl6GV.png

Türkçe Essentials: (Bazılarını resim olarak attım)

qPl6GV.png

INDIRME LINKI & VIRUS TOTAL!

INDIRME LINKI ICIN: (Boyut 12.44 MB)

MediaFire:

Mega:

VIRUS TOTAL LINLI ICIN:

#Moderatörler konuyu silmeyin. Linkleri yarın eklicem internet sorunlarım yüzünden.

TAG LIST:

-----------------------------------------------------
@TeknoGamerYou @firestud5 @Celil53 @ImHai @Cr0zerK1ng @TheProfessional @roder @Laz CilginTurk @MelihSahin @eemre450 @TheGaMeLiFe_HD @HakanTRK @Vivat @bydemir06 @RoninTR @KuraPie @OziBaskanTR @EmrahCB @mazlum2143

NOT: Pluginler sorunsuz çalışmaktadır!

Güzel bir plugin paketi olmuş , Tebrikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl