BeyazZency
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
İndirme linkini yorumlarda bulabilirsiniz, IYI FORUMLAR![DOUBLEPOST=1453794201,1453794029][/DOUBLEPOST]
Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere BeyazZenci paketini yaptıktan sonra baya ara vermiştim ama artık geri döndüm MAYNGRAFT paketiyle karşınızdayım!@TeknoGamerYou @firestud5 @Celil53 @ImHai @Cr0zerK1ng @TheProfessional @roder @Laz CilginTurk @MelihSahin @eemre450 @TheGaMeLiFe_HD @HakanTRK @Vivat @bydemir06 @RoninTR @KuraPie @OziBaskanTR @EmrahCB @mazlum2143
![]()
NOT: Lütfen isme aldanmayın isim bulamadın gülmeyin şimcik .dd
![]()
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
TÜRKÇE ESSENTİALS:
Arkadaşlar essentials mesajlarını renklendirdim. Tabikide hazır olarak yapmadım mesajların başlarına MAYNGRAFT ekledim. Sizede nasıl yapılcağını göstericem;
[HASHTAG]#Essentials[/HASHTAG].jarı seçip sağ tıklayarak birlikte aç kısmından winrar olarak açın!
------------------------------
#Çıkan dosyalarda messages_tr.properties dosyası olacak onu normal properties dosyası olarak açın.
------------------------------
[HASHTAG]#Sonra[/HASHTAG] yazılar çıkıcak işte editlediğim yazılar renk kodları;
& olarak değil § olarak işaretlenecek örnek olarak;
&3&lMAYNGRAFT -yanlış
§3§lMAYNGRAFT -doğru
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Diğer Pluginleri Editleme:
Arkadaşlar diğer pluginlerin configlerini editlemek için Notepad++ kullanınız (öneri)
![]()
PLUGİNLERDEN RESİMLER:
GİRİŞ MESAJI:
![]()
RÜTBE: Rütbe liste için /RUTBE
![]()
KS: /KS
![]()
Türkçe Essentials: (Bazılarını resim olarak attım)
![]()
INDIRME LINKI & VIRUS TOTAL!
INDIRME LINKI ICIN: (Boyut 12.44 MB)
MediaFire:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Mega:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
VIRUS TOTAL LINLI ICIN:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
#Moderatörler konuyu silmeyin. Linkleri yarın eklicem internet sorunlarım yüzünden.
TAG LIST:
-----------------------------------------------------
NOT: Pluginler sorunsuz çalışmaktadır!
İndirme linki yorumlarda belirtilmiştir bulamayanlar için:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.