Çözüldü Kalan vip süresi görme hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erestr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 413
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erestr

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Merhabalar. Luckperms kullanmaktayım. Oyuncuların almış oldukları viplerin kalan sürelerini göstermek istiyorum bunu nasıl sağlayabilirim acaba?
/vipsürem vb. gibi şeyler yazdıklarında kalan süre ve vip grubunu görsün istiyorum.

Merhabalar. Luckperms kullanmaktayım. Oyuncuların almış oldukları viplerin kalan sürelerini göstermek istiyorum bunu nasıl sağlayabilirim acaba?
/vipsürem vb. gibi şeyler yazdıklarında kalan süre ve vip grubunu görsün istiyorum.

Kendi sunucumda kullandığım kendi yapmış olduğum basit bir skript kendi vip gruplarınıza göre düzenleyip kullanabilirsiniz.

Kod:
command /üyeliklerim:
    trigger:
        message "&8◆&m                                                                      &r&8◆"
        message "&r"
        message "&r  &x&F&F&0&0&0&0VIP UYELIKLERINIZE AIT SURELER"
        message "&r"
        message "&f   &x&F&1&F&F&0&0VIP: &f%placeholder "luckperms_group_expiry_time_vip" from player%"
        message "&f   &x&E&0&7&B&1&DSVIP: &f%placeholder "luckperms_group_expiry_time_svip" from player%"
        message "&f   &x&2&8&D&8&3&0UVIP: &f%placeholder "luckperms_group_expiry_time_uvip" from player%"
        message "&r"
        message "&8◆&m                                                                      &r&8◆"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl