admiraldus
DEVASTATE
- Elmaslar
- 1.681
- Minecraft
- admiralduski
Discord:
admiraldus#6660
Herkese kucak dolusu sevgiler! Yine günlerden Salı ve yeni bir Kahve ve Sen konusu karşınızda. Bu hafta röportajımızda hepinizin ilgisini çekecek biriyle röportaj yaptık. @smt287 bey ile! Bana göre çok güzel bir röportaj oldu ve hepinizin de soluksuz okuyacağına eminim. O halde sizi daha fazla tutmayayım. İyi okumalar!
1_ Öncelikle seni burada görmek çok güzel. Ayrıca röportaj teklifimi kabul ettiğin için de teşekkür ederim. Seni forumda smt287 adıyla tanıyoruz. Bize biraz kendinden bahsetmeye ne dersin?
Böyle bir teklif yaptığın için asıl ben teşekkür ederim. Adım, kullanıcı adımdan da anlaşılacağı üzere Samet, şu an 18 yaşındayım ancak yaklaşık 1,5 ay sonra 19 yaşına girmiş olacağım. Bursa'nın Mustafa Kemal Paşa ilçesinde ailemle birlikte oturuyorum. Bilgisayar Programcılığı okumaktayım. İlk senesini başarıyla bitirdim. İkinci seneyi de başarıyla bitirdikten sonra DGS sınavına girip eğitimime devam etmeyi düşünüyorum.
2_ Kullanıcı adın oldukça basit gibi gözükse bile kullanıcı adının nereden geldiği hakkında pek bir fikrim yok. Önceleri birkaç şey duymuştum ama şu an hatırlamıyorum. Kullanıcı adının nereden geldiğini söylerek bizi bu konuda bilgilendirir misin?
Kullanıcı adımının geliş yeri çok basittir. Bkz: smt = samet, sayı kısmı ise ilkokul numaramdır. :)
3_ Yaklaşık 1 - 2 ay önce Yönetici yetkisinden Site Sahibi yetkisine terfi ettin. Bu konudaki hislerini öğrenmek isteriz.
Emeklerin karşılığı @Hai’nin gözünde değerlidir. Benim diyebileceğim tek şey “Site Sahibi” sadece bir pankart ve yazıdan ibarettir. Önceki cümleler her ne kadar sorunun cevabını vermese de kısaca “Site Sahibi” rütbesine erişince mutlu oldum diyebilirim.
4_ Forumda yapmak istediğin projeler var mı? Bize bu konu hakkında neler söyleyeceğini merak ediyoruz.
Forumun arka planında yürütülen birçok projemiz mevcut ancak bunların hepsinin kesin olarak hayata geçeceğinden emin olmadığımız için burada konusunu açıp ileride sizleri hayal kırıklığına uğratmak istemem. Ek olarak her forumda olduğu gibi bazı projeler gizli kalmalıdır admiral bey. :p
5_ Animeleri çok sevdiğini biliyoruz. Peki bu sevgi nereden geliyor ve ilk izlediğin anime neydi?
Animeye olan sevgim aslında küçüklükten beri gelen çizgi film (genelde küçükken de çizgi film sandığımız animeleri izlediğimdendir, örn: halk dilinde bilinen Yu Gi Oh) sevgisinden dolayıdır. İlk izlediğim anime söylediğim üzere “Yu Gi Oh” animesidir. Ancak bunu hadi oturayım da anime izleyeyim diye izlemediğim için ilk animemi “Death Note” sayabiliriz.
6_ Bu ortamlardaki hayatını bir kenara bırakıp gerçek hayatına baktığımızda, gerçek hayatın hakkında neler düşünüyorsun?
Gerçek hayatıma dönüp baktığımda pek olağanüstü bir şey göremiyorum. Genel olarak evimde bilgisayar başındayım. Ara sıra dışarı çıkarım. İçime kapanık birisiyimdir. Her ortamda titizliğe önem veririm.
7_ Su, toprak, ateş ya da hava. Bu 4 elementten birini seçecek ve o elementi bükme gücüne kavuşacaksın. Hangisini seçerdin?
Havayı bükmek isterdim çünkü şahsen benim için havayı bükmek, su ve ateşi de bükmek anlamına geliyor. Bırakın da toprağımızı rahat bırakalım.
8_ Çok çirkin ve zengin olmayı mı yoksa çok güzel / yakışıklı ve fakir olmayı mı tercih edersin?
Şu anki halimden gayet memnunum ancak zengin olmayı kim istemez ki.
9_ Dünya kupası tüm hızıyla devam ediyor. Cristiano Ronaldo'lu Portekiz, Uruguay'a yenildi. Lionel Messi'li Arjantin ise Fransa'ya yenildi. Bu süpriz elenmeler hakkındaki düşüncelerin nedir?
Futbol takip eden birisi değilim. Bu yüzden bu sorunu cevapsız bırakacağım.
10_ Hayatımızda yüzümüzü hep yansımalardan gördük. Hiç kendi gözlerimizle yüzümüzü göremedik. Bu konuda ne düşünüyorsun?
Gayet normal bir şey nasıl kendi gözlerimizle kendimizi görmemi nasıl bekleyebilirim ki.
11_ Hiç hatırladıkça kahkahalar attığın bir anın var mı?
Discord ortamında her günüm kahkahalı geçiyor. Fakat şu an aklıma öyle ahım şahım kahkaha attığım bir anım gelmedi.
12_ En sevdiğin futbolcu ve tuttuğun takımı öğrenebilir miyiz?
9. soruda da belirttiğim üzere futbola ilgim yok ancak tuttuğum takım Galatasaray’dır.
13_ Açıkçası çok güzel bir röportaj olduğu düşüncesindeyim. Eklemek istediğin bir şey var mı?
Benimle röportaj yapmanı isteyen MC-TR üyelerine teşekkür ederim. Cümlelerimi biraz daha uzun tutmak isterdim ancak Emir bey aceleye getirtti. Kızacak iseniz faili meçhul bellidir.
Bugünlük röportajımızın sonuna geldik. Haftaya Salı tekrar görüşmek üzere, esen kalın! Unutmadan, aşağıda sizler için hazırladığım bilmece mevcut. Cevabı biliyorsanız resime tıklayın ve cevabı özel mesajla gönderin. Konudan değil. Ayrıca cevabınızın geçerli sayılması için konuyu beğenmeli, yorum atmalı, ankete oy vermeli, Premium olmamalı ve cevabı ilk bilen olmalısınız. Esen kalın!