Kahramanmaraş Depremi - AKUT Bağış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WellSetups

Nerelerdesin Be Zümrüt?
Onaylı Satıcı
Elmaslar
387
X
https://x.com/wellsetups

Discord:

proomp

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki depremin insanlar üzerinde bıraktığı etkileri üzüntüyle izliyoruz. Deprem sırasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz.

Deprem sırasında evlerinde zarar gören vatandaşlarımıza ve insanların içinde bulunduğu zor duruma dikkat çekmek isteriz. Ülke olarak birbirimize destek olmalıyız ve bu zor süreci insanların yanında olmak suretiyle atlatmaya çalışmalıyız.

Deprem sonrasında insanların yardım ihtiyaçlarını karşılamak adına birçok sivil toplum örgütü ve kamu kurumlarına bağışta bulunabiliriz. Bireysel olarak da elimizden geldiğince insanların yardımına koşabiliriz.

Kahramanmaraş halkına geçmiş olsun mesajı gönderiyor, hayatlarına dair tekrar eski haline dönebilmelerini diliyoruz. Bu zor süreçte yanlarında olduğumuzu unutmayın.

9DbKuev.png

Bugünden (06.02.2023) itibaren önümüzdeki 4 gün boyunca (10.02.2023'e kadar) kazandığmız paraların tamamını AKUT'a (Arama Kurtarma Derneği) bağışlayacağız

Maddi durumu yeterli olan kişilerin de bağışta bulunmasını temenni ederiz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

@LeaderOS @Veldorya @Kritex @Unknown @ErenAslN @SobaBorusu @YalnİzKurt @RebornCraft @mMoreos @Nightslear @Slashed @Requlogia @Keyubu @Wafe @minexon

ALLAH HERKESE YARDIM ETSİN

Biz direkt bağışımızı akut ve ahbab a yapmıştık. Her kesten bekliyoruz. Ülkemizin durumu çok üzücü

Daha önceden de dediğimiz gibi 4 günlük kazancımızın tamamını bağışladık, maddi durumu yerinde olanların da bağışta bulunmasını temenni ederiz.
fP279Sy.png

ülkemizin başı sağolsun

Deprem bölgesine takımdan gelen bütün parayı yolladığımı hatırlıyorum, ülkemizde çok fazla evlerin yıkılmasıyla artık çadırda kalanlar bile var, bu durum için evsizler ve yemeğe muhtaç kalmış insanlar için bir kampanya düzenlemeyi düşünüyorum. Umarım beklenen sonuçları verecek bir kampanya olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl