Kahraman Olduğuna İnan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IYusuf_DemirI

O Bir Yutupçu!
Elmaslar
1.321
Facebook
Yusuf Demir

Discord:

Yusuf Demir#4555

oV6X3m.jpg

Kahraman Olduğuna İnan!
Bugün sizler ile farklı bir etkinlik ile birlikteyim. Bu etkinliğimizin içeriği sizlerin zamanında yapmış olduğu veya halen yapmakta olduğu bir iyiliği veyahut bizim tabirimiz ile bir kahramanlığı anlatmanızı istiyorum. İnsanlar normalde yaptıkları iyilikleri pek dışarıya yansıtmak istemese de bazen bu tür anlatımlar diğer insanları da iyiliğe ve iyilik yapmaya yönlendirebilir.

Senden istediğim şey, kendini bir kahraman gibi hissetmek ve şuana kadar yapmış olduğun en önemli iyiliği bizlere aktarman. Şuan bu yazıyı okuduğunu biliyorum ve hiç kaçmaya çalışma sen de yazacaksın...

Hikaye örnek; Bu hikaye içeriğine birilerine yaptığınız en ufak yardımı bile yazabilirsiniz, unutmayın sizler için küçük olan adımlar gelecek veya şuan ki bir başkaları için çok büyük olabilir.

Küçükken elinde hastane raporu ile para toplayan teyzeye dolmuş paramı vermiştim. Eve yürüyerek gitmek zorunda kalsam bile çok mutlu olmuştum Allah razı olsun dediği için, yine olsa yine yaparım.

İlk olarak evimde 1 kedi bahçemde 2 köpek besliyorum.
2. Olarak ramazan ayında pide almaya ben giderim cebimde bozuk para olursa direkt sadaka kutusuna atarım.
3. Olarak okulumuzda engelli bir arkadaş (En iyi arkadaşlarımdan biri)
var vücut yapısı bozuk o arkadaşım ile dalga geçiyorlardı küçük sınıflar vs vs ben onlara engel oluyordum. Arkadaşımın bazen parası olmuyordu bende de olmuyordu bazen ama her kantine gittiğimde 1 tllik bir şey alıcağıma 50 kuruşluk 2 yiyecek alıyordum
Arkadaşıma veriyordum.
İnanmayan olucaktır elbet ama Allah biliyor bu yaptıklarımı.

Yengemin ekmek almam için para vermişti bende kendi paramla ekmek alıp onun parasını ekmeğin içine koymuştum :)

Küçükken elinde hastane raporu ile para toplayan teyzeye dolmuş paramı vermiştim. Eve yürüyerek gitmek zorunda kalsam bile çok mutlu olmuştum Allah razı olsun dediği için, yine olsa yine yaparım.
Ben de bir zamanlar bu tür bir olay yaşamıştım onun verdiği mutluluk çok farklı bir şey.

Yakın arkadaşlarımın parası yokken onlara bir şeyler ısmarlamıştım :D

bahçeden odama gelen yetim kedilere bakıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl