Sol Reklam

Bulundu kağıda sağ tıklayınca /warp nether yetkisi verme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

RelaxTatlim

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Puanlar
2.210
Yer
konak
Minecraft
RelaxTatlim

Discord:

! Bedava Pasta#7887

arkadaşlar herkese merhaba skript yapabilen arkadaşlardan bi skript yapmalarını istieceğim açıklıyorum
öncelikle 1 adet spawn, nether , ve end bölümüm var
oyuna yeni başlamış bir insan spawn haritasında sadece warp takas spawn kasalar'a gidebilsin istiyorum nether ve end warpını bile göremesin istiyorum
shoopkepers ekledim köylüyle belirli eşyaları takas yapıp 1 adet kağıt alması gerekiyor o kağıt nether bileti isminde olucak sağ tıkladığında bilet kaybolacak yani 1 kullanımlık sonra sınırsız bi şekilde /warp nether yetkisi açık olucak bunu istiyorum sadece o oyuncu 1 bilet ile /warp nether yetkisini açmış olucak bunu yapabilen kardeşlerime şimdiden teşekkür ediyorum ben çok denedim beceremedim

Daha detaylı ve okunaklı yazarsan atayım hemen.

options:
ticket_name: "&eNether Bileti"

on rightclick holding paper:
player has permission "ticket.used"
return
name of event-item is equal to {@ticket_name}
remove 1 of event-item from player's tool
set {_uuid} to uuid of player
execute console command "lp user %uuid of player% permission set ticket.used true"
send "&aSınırsız Nether kullanım hakkı açıldı!" to player

on join:
player has permission "ticket.used"
set join message to "&aMerhaba %{player}%! &eSpawn, Takas ve Kasalar'a gidin ve Nether'i keşfetmek için Nether Bileti alın!"

on warp command:
warp is "nether" or "end"
player does not have permission "ticket.used"
cancel event
send "&cNether veya End'e gitmek için önce Nether Bileti almalısınız!" to player

arkadaşlar herkese merhaba skript yapabilen arkadaşlardan bi skript yapmalarını istieceğim açıklıyorum
oyuna yeni başlamış bir insan spawn haritasında sadece warp takas spawn kasalar'a gidebilsin istiyorum nether ve end warpını bile göremesin istiyorum
shoopkepers ekledim köylüyle belirli eşyaları takas yapıp 1 adet kağıt alması gerekiyor o kağıt nether bileti isminde olucak sağ tıkladığında bilet kaybolacak yani 1 kullanımlık sonra sınırsız bi şekilde /warp nether yetkisi açık olucak bunu istiyorum sadece o oyuncu 1 bilet ile /warp nether yetkisini açmış olucak bunu yapabilen kardeşlerime şimdiden teşekkür ediyorum ben çok denedim beceremedim
Eror verirse eroru yaz tam ne istediğini nokta virgül falan kullanarak yaz 10 kez okudum anlamadım.

Hocam skript'e gerek yok
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentiyi kullanabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!