blackeratonos
www.mc-tr.com
Elber Açıkgöz (ReavenNW)#6139
Ben skriptden anlamıyorum ama buradan anladığım kadarıyla şans'a vermiyor çapaya sağ tıklayınca direk ne yazılıysa onu veriyor bana tam olarak şu lazım kelime oyunu skriptimden gelen kelimeoyunukuponuna sağ tıkladıklarında benim belirlediğim şanslardaki hediyelerden 1 tanesini verecek. Bu konuda öyle bir şey yok galiba.Çözüldü - Skript Sağ Tıklayınca Eşya Verdirme
İstediğiniz bu mu? command /capa []: permission: capa.admin permission message: &cYetkin yok! trigger: if arg 1 is set: execute console command "give %arg 1% diamond_hoe 1 named ""&eAdakit Çapası"" with lore ""&f1 adet item||&f1 adet item""" if arg 1 is...www.mc-tr.com
Buna göz atın derim.
blackeratonos
Ha anladım, skript işini bırakalı çok uzun zaman oldu, elimden bi' şey gelseydi yapardım.Ben skriptden anlamıyorum ama buradan anladığım kadarıyla şans'a vermiyor çapaya sağ tıklayınca direk ne yazılıysa onu veriyor bana tam olarak şu lazım kelime oyunu skriptimden gelen kelimeoyunukuponuna sağ tıkladıklarında benim belirlediğim şanslardaki hediyelerden 1 tanesini verecek. Bu konuda öyle bir şey yok galiba.
Berke#1264
Berke#1264
Yanıtın için çok teşekkür ederim mesela şöyle yaparsam nasıl olur give 1 diamon to player in altına 3 4 tane daha hediye eklesek hepsini şansa bağlı olarak mı verir yoksa aynı anda hepsini de verir mi?Kod:on rightclick with stick: if tool's name is "&eÇubuk": chance of 15%: give 1 diamond to player remove named stick from player
Umarım işine yarar. :)

bimunora
Rastgele bir sayı yaratıp, sayının kaç olduğuna göre eşya vermeniz daha sağlıklı olacaktır.Ekli dosyayı görüntüle 180757
Bu şekilde yaptım ama mesela şimdi de KelimeOyunuKuponu'na sağ tıklayınca hem elmas da veriyor hem Kötü Şans'da nasıl yapıcam.
Ben hiç anlamıyorum skript yazmaktan yani söylediğiniz şeyi nasıl yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok ??Rastgele bir sayı yaratıp, sayının kaç olduğuna göre eşya vermeniz daha sağlıklı olacaktır.
MrMistry#5436
Kanka Buyur Basit Bişi Başka Şeyler Eklemek İstersen bakarak yapabilirsin.Ben hiç anlamıyorum skript yazmaktan yani söylediğiniz şeyi nasıl yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok ??
on rightclick with paper:
if tool's name is "&c&lKelimeOyunuKuponu":
chance of 10%:
give player a diamond
remove 1 paper named "c&lKelimeOyunuKuponu" from player
send "&6Elması Tutturdun !" to player
else:
give player a poppy named "&cKötü Şans"
remove 1 paper named "c&lKelimeOyunuKuponu" from player
command /s:
trigger:
give player paper named "&c&lKelimeOyunuKuponu"
Kanka Buyur Basit Bişi Başka Şeyler Eklemek İstersen bakarak yapabilirsin.
Kod:on rightclick with paper: if tool's name is "&c&lKelimeOyunuKuponu": chance of 10%: give player a diamond remove 1 paper named "c&lKelimeOyunuKuponu" from player send "&6Elması Tutturdun !" to player else: give player a poppy named "&cKötü Şans" remove 1 paper named "c&lKelimeOyunuKuponu" from player command /s: trigger: give player paper named "&c&lKelimeOyunuKuponu"
MrMistry#5436
on rightclick with paper:
if tool's name is "&c&lKelimeOyunuKuponu":
chance of 10%:
give player a diamond
execute player command "ccsl"
send "&6Elması Tutturdun !" to player
else:
give player a poppy named "&cKötü Şans"
execute player command "ccsl"
command /s:
trigger:
give player paper named "&c&lKelimeOyunuKuponu"
command /ccsl:
trigger:
remove paper named "&c&lKelimeOyunuKuponu" from player
Eline koluna sağlık üstad allah senden razı olsun tamamdır skript on numara 5 yıldız çalışıyor <3 teşekkür ederim... <3:evet:Kod:on rightclick with paper: if tool's name is "&c&lKelimeOyunuKuponu": chance of 10%: give player a diamond execute player command "ccsl" send "&6Elması Tutturdun !" to player else: give player a poppy named "&cKötü Şans" execute player command "ccsl" command /s: trigger: give player paper named "&c&lKelimeOyunuKuponu" command /ccsl: trigger: remove paper named "&c&lKelimeOyunuKuponu" from player
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!