Kafes Köylü Dövüşü , Jackpot

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BlackEye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.066

BlackEye

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
BlackEye
Selamlar , bir ara görmüştüm fakat şimdi bulamadım , her 15 dakikada bir gerçekleşen köylü dövüşleri vardı , şimdi bulamadım .

2 - Low , Medium ve pahalı olan ve İstediği miktarda değilde , mesela lowa 5k 10k 15k 50k yanda kağıtlar olan bir chestcommands eklentili bir jackpot skripti istiyorum , sanırım birileri yapmıştıda bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

Evet o skripti bende görmüştüm :) Gerçekten çok güzel bir skript ama sanırım artık paralı yaptırılıyor :<

Selamlar , bir ara görmüştüm fakat şimdi bulamadım , her 15 dakikada bir gerçekleşen köylü dövüşleri vardı , şimdi bulamadım .

2 - Low , Medium ve pahalı olan ve İstediği miktarda değilde , mesela lowa 5k 10k 15k 50k yanda kağıtlar olan bir chestcommands eklentili bir jackpot skripti istiyorum , sanırım birileri yapmıştıda bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
Chestcommands eklentili bir jackpot bulunmaz, Öneride bulunduğum şunlardır..
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ve istediğin köylü dövüşü plugini
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kafes Köylü Dövüşünü Yapmaya Çalışıyorum Umarım Bi Aksilik Çıkmaz :D

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl