Tasarım Kafama esen tasarım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

patrick2dev

ölü.
Elmaslar
724
aron.png

Evet, şimdi düşüncelerinizi alabilirim.​

Yani güzel bir tasarım, ancak konulara girmeden tasarım diye görünce bilmiyorum benim gibi biri var mıdır? Ancak büyük bir şey felan bekliyordum. Yinede emeğine sağlık. Başarılar dilerim. İyi forumlar!

Yani güzel bir tasarım, ancak konulara girmeden tasarım diye görünce bilmiyorum benim gibi biri var mıdır? Ancak büyük bir şey felan bekliyordum. Yinede emeğine sağlık. Başarılar dilerim. İyi forumlar!
yeni yeni giriyoruz kral :)

Kafana böyle muazzam tasarımlar esiyorsa odaklandığın zaman nasıl işler çıkarırsın :?

Sade ve çok güzel bir tasarım.Eğer bu işi profesyonellikte yürütmek istiyorsan.İnternetten "Photoshop Particle Effect" yazıp o şekilde tasarımlar çıkarabilirsin.Başarılar dostum <3

Basit bir tasarım. Ama odak noktanı sevdim.

Kafana böyle muazzam tasarımlar esiyorsa odaklandığın zaman nasıl işler çıkarırsın :?
boş boş durunca bir anda geliveriyor :)
Sade ve çok güzel bir tasarım.Eğer bu işi profesyonellikte yürütmek istiyorsan.İnternetten "Photoshop Particle Effect" yazıp o şekilde tasarımlar çıkarabilirsin.Başarılar dostum <3
Bunu araştıracağım teşekkür ederim dostum :)
Basit bir tasarım. Ama odak noktanı sevdim.
Teşekkürler, eminim daha iyilerini göreceksiniz.

Sanırım simetrik olarak sıkıntıların var :d Bunu çözebilirsen güzel şeyler bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl