Deleted User 748141
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 1
NotBounties eklentisinin türkçesini nereden bulabilirimSelamlar,
Aradığınız plugininolduğunu düşünüyorum.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ücretsiz alternatifleriveDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.de var.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Google'a Minecraft Bounty plugin yazınca çıkıyor hepsi.
İyi forumlar.
NotBounties eklentisinin türkçesini nereden bulabilirim
anladım hocam hazır kony açıkken bir eklenti isteğinde daha bulunmak istiyorum. Sunucuda bulunan envoy ve bazı envanter etkinliği gibi skriptleri otomatikleştirilecek bir eklenti/skript arıyorum. yardımcı olur musun?Hocam yabancı eklentiler bunlar,
çoğunun Türkçe configurationı yok hazır olarak. Kendiniz yapmalısınız.
anladım hocam hazır kony açıkken bir eklenti isteğinde daha bulunmak istiyorum. Sunucuda bulunan envoy ve bazı envanter etkinliği gibi skriptleri otomatikleştirilecek bir eklenti/skript arıyorum. yardımcı olur musun?
notpatch
https://www.mc-tr.com/konu/eventscheduler-sunucunuzdaki-etkinlikleri-zamanlayin-1-16-1-21.125857 Açık kaynak kodlu ve bir çok özelliği var göz atabilirsin.anladım hocam hazır kony açıkken bir eklenti isteğinde daha bulunmak istiyorum. Sunucuda bulunan envoy ve bazı envanter etkinliği gibi skriptleri otomatikleştirilecek bir eklenti/skript arıyorum. yardımcı olur musun?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!