Bulundu KADİMOYUNCU ÜCRETLİ MİMAR, TASARIMCI, DİSCORD YÖNETİCİSİ, BOT DEVELOPER, WEB DEVELOPER, JAVA DEVELOPER ÇALIŞMA ARKADAŞLARINI ARIYOR!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByNeels
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.113
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByNeels

MC.KadimOyuncu.Network
Elmaslar
59
Minecraft
ByNeels

Discord:

ByNeels

Merhaba,

İkimizinde değerli vaktini almadan hemen ne istediğimizi açıklayacağım.
Bir proje üzerinde çalışıyoruz ve ücretli çalışabileceğimiz yetenekli çalışma arkadaşlarımızı arıyoruz.
Detaylar için Whatsapp, E-posta, PM veya Discord mecralarından birisi ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

Discord: byneels
E-posta: [email protected]
Whatsapp:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
#
Mesaj göndermek için isim soyisim bilgisine tıklayınız.

MİMAR, TASARIMCI, DİSCORD YÖNETİCİSİ, BOT DEVELOPER, WEB DEVELOPER, JAVA DEVELOPER

ARKADAŞLAR ULAŞABİLİR.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Merhaba,

Arayışlarımız devam etmektedir.

Sevgiler.

Merhaba,

İkimizinde değerli vaktini almadan hemen ne istediğimizi açıklayacağım.
Bir proje üzerinde çalışıyoruz ve yetenekli çalışma arkadaşlarımızı arıyoruz.
Detaylar için Whatsapp, PM veya Discord mecralarından birisi ile ulaşım sağlayabilirsiniz.
EK: 5510 sayılı yasa gereği herhangi bir hakediş alan kişiye sigorta zorunluluğu sebebiyle minumum 16 yaşında olmalısınız.

Discord: ByNeels
Whatsapp:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
#
Mesaj göndermek için isim soyisim bilgisine tıklayınız.

"KAYA NET YAZILIM İNTERNET VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ."
Ne projesi olduğunu merak ettim ??? Sunucumu, takım mı ?

Proje başına 500 TL ne ücreti kişiye verilecek ücret mi ? Yoksa proje için ayrılan bütçe mi ?

Ne projesi olduğunu merak ettim ??? Sunucumu, takım mı ?

Proje başına 500 TL ne ücreti kişiye verilecek ücret mi ? Yoksa proje için ayrılan bütçe mi ?
Merhaba benjamin17,

Oyun sunucusu projesi.
Proje başına kişiye verilecek ücret Min 500TL olup, maksimim 15.000TL'dir.
Proje için ayrılan toplam bütçe 200.000TL'dir.
Örnek vermek gerekirse 3 kişilik Mimar Ekibi olduğunu ve 400*400 boyutlarında bir Lobi haritası yaptıkları varsayalım. Ve bunu 6 günde bitirdiklerini varsayalım. Yönetim ve Değerlendirme Ekibi'nin onayından geçtiğini varsayalım. Bu durumda Yönetim ve Değerlendirme Ekibi'nin belirlediği hak edişi 2400TL düşünelim. Bunu bölüp eşit tutarlarda Mimar Ekibi'nde olan çalışma arkadaşlarımıza eşit şekilde bölüştürüyoruz.

İlginize teşekkürler...

Whatsapp mesaj gönderdim :thumbs:

Merhaba,

Sevgiler.

Merhaba ByNeels,

Projeniz güzel gibi gözüküyor bütçeniz de bir hayli fazla fakat talep çok olmamış diye görüyorum. Hemde yasal ayrıntılara dikkat etmişsin, hoşuma gitti. Güzel bir sunucu olacak gibi, kurucusu ilgili sonuçta.

Başarılar ve İyi Forumlar

Merhaba ByNeels,

Projeniz güzel gibi gözüküyor bütçeniz de bir hayli fazla fakat talep çok olmamış diye görüyorum. Hemde yasal ayrıntılara dikkat etmişsin, hoşuma gitti. Güzel bir sunucu olacak gibi, kurucusu ilgili sonuçta.

Başarılar ve İyi Forumlar
Merhaba sarp yılmaz,

Değerli yanıtınız ve çok değerli düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan şüpheniz olmasın.
Daha huzurlu ve olgun bir minecraft topluluğu için çalışıyoruz.

Sevgiler. #Bu mesaj topluluk ekibi tarafından ByNeels'in rızası ile yazılmıştır.

Merhaba,

Sevgiler.

Merhaba,

Sevgiler.

Merhaba,

Builder ekibimizde yalnızca 2 kişilik boş yerimiz kaldı.
Tasarım ekibine de yalnızca 1 kişi alacağız.

Detaylar için iletişime geçebilirsiniz.

Merhaba,

Mimar ekibimizde yalnızca 2 kişi,
Tasarım ekibine de yalnızca 1 kişi,
Web Developer ekibimize 1 kişi,
Java Developer ekibimize 2 kişi,
Bot Developer ekibimize 1 kişi,
Discord ekibimize 1 yönetici ve 3 discord sorumlusu alınacaktır.

Detaylar için iletişime geçebilirsiniz.

kendinizin mc-tr forumunda güvenilmeyecek sunucu/satıcı karalistesinde olduğunu bildiğinizi düşünüyorum. nasıl bir güvence sağlıyorsunuz? yaklaşık olarak 200 bin TL'lik bir bütçeden bahsederken ne gibi bir düşünce ile apaçık belirtme düşüncesinde bulunuyorsunuz?

şu anda konu da yer verdiğiniz ve uyguladığınız yaklaşımların büyük bir sunucunun veya geniş bir bütçenin olduğu hissiyatını vermiyor ki arayışta olduğunuz konu da herhangi bir resmiyet veya göz alacak tasarım unsuru bir şey bulunmuyor. umarım aradığınız kişileri bulabilirsiniz, başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl