xcrawel
Teşekkürler :)
Mobilde iseniz veya chrome boyutlarınız küçük ise okunmuyor olabilir.sidebar okunmuyor.
Dolandırıcılığı bırak birisinin ismini alıp milleti dolandırmaya çalışıyorsun :/ ve o kişiymiş gibi davranıyorsunTeşekkürler :)
Renkten dolayı okunmuyor. Siyah ve mor çok koyu kalmış.Mobilde iseniz veya chrome boyutlarınız küçük ise okunmuyor olabilir.
Hahahahah sizin sunucunuzun konusuna yaptığım yorumdan sonra (Ki yorumda net olarak haklıyım sistemler tamamen klasik.) konularımı araştırıp böyle bir yorum yapmanız komik :DAşırı sade ve amatörce olmuş fakat renkleri beğendim başarılar.
eymenozerr
eleftnen
Herkese açık bir konu açmışsın ve dikkatimi çekti :D? eleştiriyi kaldıramayacaksan konu açmamanı önerir, iyi günler dilerim :)Hahahahah sizin sunucunuzun konusuna yaptığım yorumdan sonra (Ki yorumda net olarak haklıyım sistemler tamamen klasik.) konularımı araştırıp böyle bir yorum yapmanız komik :D
Eğer kişisel bir kininiz varsa forumda yansıtmamanızı talep ediyorum.
Müşteri isteğine göre hazırlandı özel bir tasarım kendim seçmedim , genede teşekkür ederim.değişik stiller dene sürekli aynı şeyleri kullanmaman önerimdir.
Ekli dosyayı görüntüle 175155
bu menüyü diğer tasarımlarındada görmüştüm menü dışında güzel bir tasarım olmuş ellerine ve emeğine sağlık
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!