KACAK OYUNCU ~ PLAY.KACAKOYUNCU.COM | SURVIVAL SKYBLOCK | ORMAN,KREDI MARKET, ÖZEL PETLER, SÜRELİ EFEKTLER ve daha fazlası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emirhan GÜR

KACAK OYUNCU | play.kacakoyuncu.com
Elmaslar
75
Minecraft
iEmirhanGur

Discord:

emirhangur#9572

1-min.png
2-min.png
3-min.png
2020-05-09_20.02.46.png
2020-05-09_20.02.52.png
unknown (1).png
unknown.png
2020-05-09_20.07.10.png

PLAY.KACAKOYUNCU.COM

Son düzenleme:
Konu tasarimini gercekten begendim maplerde guzel basarilar dilerim.

Merhaba, öncelikle sunucu konu tasarımınızı fazlasıyla beğendim ki gerçekten de diğer sunucuları sollayan bir konu tasarımına hitap etmişsiniz. Konu tasarımının yanı sıra sunucu sistem ve haritalarını da fazlasıyla da beğendim ki arada hiç görmediğim ve hatta ilk defa görmüş olduğum size ait olan özgün sistemleri de görmek beni gerçekten de sevindirdi. Son olarak da yeni açmış olduğunuz bu sunucuya akşam kesin geleceğim ?

Konu tasarımı ve haritalar oldukça iyi, sistemler gelişebilir, başarılar dilerim.

Başarılar dilerim.​

Oyun parasının hiç bir amacı yok spawnermarket ve blokmarket iyi olabilir. Beğendim

Oyun parasının hiç bir amacı yok spawnermarket ve blokmarket iyi olabilir. Beğendim
Öncelikle yorumunuzu sunucuma gelip yaptığın için teşekkür ediyorum. Blokmarket sunucumuzda mevcut, spawnermarket henüz yok. Oyun parasını nasıl değerlendirileceğini belirtirseniz sevinirim.

Spawner market diyorum ya işte :D
Öncelikle yorumunuzu sunucuma gelip yaptığın için teşekkür ediyorum. Blokmarket sunucumuzda mevcut, spawnermarket henüz yok. Oyun parasını nasıl değerlendirileceğini belirtirseniz sevinirim.

Spawner market diyorum ya işte :D
Değerli yorumun için teşekkürler çok yakın bir zamanda ekleyeceğim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sunucumuz efsane sitemlerle geri döndü herkes davetlidir.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Konu tasarımı değişti sunucuya Survival ve emeksky eklendi. Daha fazlası sadece PLAY.KACAKOYUNCU.COM

Son düzenleme:
Konu tasarımı ve haritaları başarılı buldum, böyle bir sunucu için sistemler yetersiz kalmış. Başarılar dilerim <3

Konu tasarımı ve haritaları başarılı buldum, böyle bir sunucu için sistemler yetersiz kalmış. Başarılar dilerim <3
Değerli yorumun için çok teşekkür ediyorum. Konuda yazan sistemler sunucunun yarısı bile deil :D

Sunucunuz kontrol edildiğinde aktif olmadığı gözlenmiştir, dolayısıyla konunuz arşive taşınmıştır. Bu denetimin hatalı olduğunu düşünüyorsanız Forum Destek üzerinden bizimle iletişime geçiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl