🛏Kaç Saatlik Uyku Sizi Tamamen Dinlenmiş Hissediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ILoveMaju^^

Her Bahar Aşık Olurum Rüzgar Olur Yağmur Olurum
Elmaslar
1.891
Minecraft
ILoveMaju09

Discord:

ilovemaju

Selam MC-TR Ailesi! 🌙
Sağlıklı bir yaşam için uyku şart.
Sizi, ertesi gün zinde, enerjik ve dinlenmiş hissettiren ideal uyku süreniz kaç saattir? (6 saat mi, 8 saat mi, 10 saat mi?)
Bu ideal sürenin altına düştüğünüzde günlük performansınız nasıl etkileniyor?
Yorumlarınızı aşağıda paylaşın! 👇

6 Demlik çay + 2 Saat uyku bana fazlasıyla yetiyor 3.Saati uyuyamam mesela 😅

Valla mesela bugün, saat gece 5.30 gibi yattım 7.22'de sevgilim aradı sesiyle uyanınca şöyle bir dinç uyandım sanki 24 saat uyuyup uyanmış gibi gayet iyiyim. 2 saatlik uyku yetiyor aslında bünyeye tabi sevdiklerine olduğun sürece. (selam bu arada sevipte kavuşamayanlar.)

Valla mesela bugün, saat gece 5.30 gibi yattım 7.22'de sevgilim aradı sesiyle uyanınca şöyle bir dinç uyandım sanki 24 saat uyuyup uyanmış gibi gayet iyiyim. 2 saatlik uyku yetiyor aslında bünyeye tabi sevdiklerine olduğun sürece. (selam bu arada sevipte kavuşamayanlar.)
İnsanın seveni olduktan sonra istersem hiç uyumam yine alırım o uykuyu 🥲

Bıraksan 12-24 saatte yatarım ama 4-5 saate de razıyız (:

Konuyla çok alakasız ama şuan bir 5-6 kişiye sordum, Aklınla kalbin arasında kalsaydın hangisini seçerdin?
Akıl düşünerek oynar, Kalp ise duygular ile oynar. Sevdiğine akıl çok gelir, planladığına kalp.

Akıl düşünerek oynar, Kalp ise duygular ile oynar. Sevdiğine akıl çok gelir, planladığına kalp.
Akıl kalpten önce gelir seçecek olsam aklımı seçerdim
Şimdi şöyle sorayım o zaman;
Bir yerde 8 yıllık bir ilişkiniz var hatıralarla dolu ayrıl barış yaşamışsınız son 2 senedir sürekli kavgalar ve nerdeyse birlikteliğiniz 1 aydan kısa sürmüş şekilde ilerlemişsiniz. Tam herşey bitti konuşmayı kestik derken hayatınıza okumuş mesleğini eline almış sizinle ciddi evliliği düşünen birini almışsınız ve aradan 3-4 ay geçtikten sonra 8 yıllık hatıralarınız geri gelmiş.
Böyle bir durumda kalsaydınız o zaman aklınızı mı dinlerdiniz kalbinizimi?
Kalbiniz 8 yıllık hatıralarda, aklınız 3-4 aylık işinde gücünde mantık evliliğinde.
Nasıl hareket ederdiniz böyle bir durumda?
8 yıllık ilişkiyle sonu ne olacak göremiyorsunuz belki ama çok seviyorsunuz belki yeniden kaybedeceksiniz ama kalbiniz ondan vazgeçmiyor, ama 3-4 aylık ilişkide 1 seneyi doldurunca nişanı yapıp yuvanızı kurabilecek bir şekildesiniz.
Böyle bir çıkmazdan kendinizi nasıl kurtarırdınız?

Bana farketmiyor 5 saat uykuylada 1 gün geçiririm .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl