ILoveMaju^^
Her Bahar Aşık Olurum Rüzgar Olur Yağmur Olurum
- Elmaslar
- 1.891
- Minecraft
- ILoveMaju09
Discord:
ilovemaju
ilovemaju
ilovemaju
ilovemaju
İnsanın seveni olduktan sonra istersem hiç uyumam yine alırım o uykuyuValla mesela bugün, saat gece 5.30 gibi yattım 7.22'de sevgilim aradı sesiyle uyanınca şöyle bir dinç uyandım sanki 24 saat uyuyup uyanmış gibi gayet iyiyim. 2 saatlik uyku yetiyor aslında bünyeye tabi sevdiklerine olduğun sürece. (selam bu arada sevipte kavuşamayanlar.)
kkayaaaa
Konuyla çok alakasız ama şuan bir 5-6 kişiye sordum, Aklınla kalbin arasında kalsaydın hangisini seçerdin?İnsanın seveni olduktan sonra istersem hiç uyumam yine alırım o uykuyu![]()
darthstrafe
darthstrafe
Akıl düşünerek oynar, Kalp ise duygular ile oynar. Sevdiğine akıl çok gelir, planladığına kalp.Konuyla çok alakasız ama şuan bir 5-6 kişiye sordum, Aklınla kalbin arasında kalsaydın hangisini seçerdin?
ilovemaju
Akıl kalpten önce gelir seçecek olsam aklımı seçerdimKonuyla çok alakasız ama şuan bir 5-6 kişiye sordum, Aklınla kalbin arasında kalsaydın hangisini seçerdin?
ilovemaju
İyiki razı olucak sevdiklerimiz var yoksa yataktan bile kalkıcak halimiz olmuyor bazenBıraksan 12-24 saatte yatarım ama 4-5 saate de razıyız (:
kkayaaaa
Şimdi şöyle sorayım o zaman;Akıl düşünerek oynar, Kalp ise duygular ile oynar. Sevdiğine akıl çok gelir, planladığına kalp.
Akıl kalpten önce gelir seçecek olsam aklımı seçerdim
ilovemaju
Çay = Ben Ben =ÇayÇaykoliksin.
ilovemaju
Sana farketmeyen bizede farketmezBana farketmiyor 5 saat uykuylada 1 gün geçiririm .
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!