Çözüldü Kac Ram Lazim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan XIWJ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XIWJ

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
3
Minecraft
KINGXIEJ

Discord:

Batutututu#4468

Selam sorum bayağı net bugun bır hostıng sıtesıyle konustum ve bana ortalama 150+ onlınelı bır sunucu ıcın en az 32gb ram ısını görür dedıler,ortalama 150-200 + onlınelı bır mınecraft sunucusunun ramı kac olmalı

Selam sorum bayağı net bugun bır hostıng sıtesıyle konustum ve bana ortalama 150+ onlınelı bır sunucu ıcın en az 32gb ram ısını görür dedıler,ortalama 150-200 + onlınelı bır mınecraft sunucusunun ramı kac olmalı
Açacağın Oyun modlarına , Sürümüne ve Paketten pakete göre değişiyor. Bunlar hakkında bilgi verirsen arkadaşlar yardımcı olucaktır.

Sürüm aralığı 1.18-1.19 olacak,server tipi skyblock

Optimize ile 150 oyuncu kaldırır kirala senin olsun almanızı öneririm

önemli olan işlemci 16gb ile 200 kişi mspt 45de son sürüm survival oynatabildim. Eğer hostingin bir makineye 20 sunucu koymuyorsa 16gb yeterli olur

R9 5900x 16gb yeterli olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl