Corrsy#7006
Makina gayet oyuncu kaldırır. Fakat eklenti paketinde sorun olabilir yada sunucu sağlayıcınızda teknik bir sıkıntı olabilir. Yoksa böyle bir makinede 200 oyuncu bile kaldırabilirsiniz.Merhabalar,
Bugün 14 GB Ram Ryzen 9 işlemci ile 1.16.5 survival sunucumuzda anlık 30 oyuncuyken çok fena lag girdi ve oyuncu kaybına uğradık. Sebebi ne olabilir bu makina ne kdr oyuncu kaldırır? Sorunu çözemedik halen çöküşler yaşanmaktadır. Sorun ne olabilir acaba
furkann.sr
Optimize sorunu var galiba nasıl çözerim ne kadar vaktimi alır.Makina gayet oyuncu kaldırır. Fakat eklenti paketinde sorun olabilir yada sunucu sağlayıcınızda teknik bir sıkıntı olabilir. Yoksa böyle bir makinede 200 oyuncu bile kaldırabilirsiniz.
Corrsy#7006
ekmeğindesin ha kaptın sende ? kolay gelsin hocamTamamdır nasıl isterseniz ben kendim yapacaktım dilerseniz ekleyin konuşalım efenim
Derken hocam anlamadım ?ekmeğindesin ha kaptın sende ? kolay gelsin hocam
Corrsy#7006
yok yani paketinizi optimize edelim dediniz ya oda olur dedi ya. Hani ücretli çalışıyorsunuz,iş aldınız diye sizin adınıza sevindim yanlış anlamayın ?Derken hocam anlamadım ?
Anladım hocam teşekkürler yani optimize konusunda gerçekten başarılı olduğumu düşünüyorum ondan cevap verdim iyi forumlaryok yani paketinizi optimize edelim dediniz ya oda olur dedi ya. Hani ücretli çalışıyorsunuz,iş aldınız diye sizin adınıza sevindim yanlış anlamayın ?
Corrsy#7006
Saolun hocam umarım iyi yerlere gelirsiniz iyi forumlar :)Anladım hocam teşekkürler yani optimize konusunda gerçekten başarılı olduğumu düşünüyorum ondan cevap verdim iyi forumlar
Teşekkürler efendim sizler de umarım sizin gibi insanlara ihtiyaç var :)Saolun hocam umarım iyi yerlere gelirsiniz iyi forumlar :)
Merhaba aslında kullandığın makina ve ram güzel rahatlıkla kaldırması lazım kullandığın paket ve eklentide sorunlar vardırMerhabalar,
Bugün 14 GB Ram Ryzen 9 işlemci ile 1.16.5 survival sunucumuzda anlık 30 oyuncuyken çok fena lag girdi ve oyuncu kaybına uğradık. Sebebi ne olabilir bu makina ne kdr oyuncu kaldırır? Sorunu çözemedik halen çöküşler yaşanmaktadır. Sorun ne olabilir acaba
furkann.sr
Hostingim sağlam herkes optimizasyon sorunu vardır diyor. Yarın bir araştıracağım umarım çözerim.Merhaba aslında kullandığın makina ve ram güzel rahatlıkla kaldırması lazım kullandığın paket ve eklentide sorunlar vardır
kontrol edebilirsin ve hangi host'u kullanıyorsun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!