Çözüldü Kaç oyuncu kaldırır? Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KeremBeyy

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
123
Minecraft
KeremBeyyy

Discord:

furkann.sr

Merhabalar,
Bugün 14 GB Ram Ryzen 9 işlemci ile 1.16.5 survival sunucumuzda anlık 30 oyuncuyken çok fena lag girdi ve oyuncu kaybına uğradık. Sebebi ne olabilir bu makina ne kdr oyuncu kaldırır? Sorunu çözemedik halen çöküşler yaşanmaktadır. Sorun ne olabilir acaba

Merhabalar,
Bugün 14 GB Ram Ryzen 9 işlemci ile 1.16.5 survival sunucumuzda anlık 30 oyuncuyken çok fena lag girdi ve oyuncu kaybına uğradık. Sebebi ne olabilir bu makina ne kdr oyuncu kaldırır? Sorunu çözemedik halen çöküşler yaşanmaktadır. Sorun ne olabilir acaba
Makina gayet oyuncu kaldırır. Fakat eklenti paketinde sorun olabilir yada sunucu sağlayıcınızda teknik bir sıkıntı olabilir. Yoksa böyle bir makinede 200 oyuncu bile kaldırabilirsiniz.

Optimize sorunu var galiba nasıl çözebilirim bunu ne kadar vaktimi alır

Makina gayet oyuncu kaldırır. Fakat eklenti paketinde sorun olabilir yada sunucu sağlayıcınızda teknik bir sıkıntı olabilir. Yoksa böyle bir makinede 200 oyuncu bile kaldırabilirsiniz.
Optimize sorunu var galiba nasıl çözerim ne kadar vaktimi alır.

Yarın kesinlikle yazacağım, bugün acayip yorulduk uğraşmaktan

yok yani paketinizi optimize edelim dediniz ya oda olur dedi ya. Hani ücretli çalışıyorsunuz,iş aldınız diye sizin adınıza sevindim yanlış anlamayın ?
Anladım hocam teşekkürler yani optimize konusunda gerçekten başarılı olduğumu düşünüyorum ondan cevap verdim iyi forumlar

Merhabalar,
Merhaba aslında kullandığın makina ve ram güzel rahatlıkla kaldırması lazım kullandığın paket ve eklentide sorunlar vardır
kontrol edebilirsin ve hangi host'u kullanıyorsun.

Merhaba aslında kullandığın makina ve ram güzel rahatlıkla kaldırması lazım kullandığın paket ve eklentide sorunlar vardır
kontrol edebilirsin ve hangi host'u kullanıyorsun.
Hostingim sağlam herkes optimizasyon sorunu vardır diyor. Yarın bir araştıracağım umarım çözerim.

Lagsız bir şekilde 50 online
Katkı bir şekilde 140 online kaldırır
Ama pakete de bağlı bu biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl