Çözüldü Kaç GB ram yeterli olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bayram suat

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
bayrampasa

Discord:

bayram0461#2852

Merhaba arkadaşlar 5-6 arkadaş 1.15.2 sürümünde pluginsiz vanilla Minecraft survival oynayacağız kaç GB ram yeterli olur? neden ?

biz 2 - 3 GBla oynuyoruz sorunsuz

2 GB rahatlıkla yetecektir. Normal bir sunucuda 1Gb 10 kişi olarak hesaplanır (ortalama).​

2 gb gayet lagsız oynarsınız.​

İşlemci iyi olması gerek, şahsen ben ryzen işlemcide oynayamadım, 3 gb ram ve centos da, 1.15.2 oynayacaksan az paraya kıymanız gerek.

Minimum 2gb ram yeterli olacaktır fakat biraz sorun yaşayabilirsiniz, onun için tavsiyem minimum 3gb ram kullanmanız olacaktır

2GB sunucu yeterli olacaktır. hiçbir kasma yapmaz .bat kısmını 2GB ayarlamanız gerek

herkes 2gb demiş :D ben 3gb diyiceğim :D lagsız bir şekilde oynarsınız davet etmek istersen bekliyorum

eğer ki premiumunuz varsa 2t2b sunucusu var anarşi sunucusu orda vanilla tarzında oynayabilirsiniz

Herkez 2 3 demiş ben 4 diyorum sonradan başkalarını vs dahil etmek isterseniz sorun olmaz :D

Bırak hocam ram işlerini işlemci ÇöPppPP ise ram işe yaramayacak ki 1.15.2 den bahsediyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl