Kablosuz İnternet mi ? Kablolu İnternet mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmreSHN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 759
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmreSHN

Seven sevdiğiyle güzelleşir.
Elmaslar
2.620
Minecraft
EmreSHN

Discord:

EmreSHN#4551

Hepinize Selamlar MC-TR halkı.
Başlıkta da gördüğünüz gibi hangisini kullanırsın ?

Benim tercihim kabloludan yana. Neden diye soracak olursanız kablosuzda daha az internet alıyordum. Kabloluya geçtim daha iyi internet alıyorum

Herkes seçimini yaparken nedeninide açıklasın. Örnek: Şu sebepten dolayı ........ interneti tercih ediyorum. Haydi tartışalım bu konuyu

Hacı gülle ben ikisini de tercih ediyorum. Laptop masaüstüne masaüstü modeme bağlı. Wifiyi laptopta kullanmamın sebebi projeleri masaüstüne atmak. Masaüstünde ki kablolunun sebebi de çoklu proje kabul etmesi ve herhangi bir güncellemede önce masaüstünde bunu denemem.

Tabii ki kablolu daha iyi internet sağlayacaktır ancak kablosuz bence kullanış olarak daha rahat kablolar vs karışmıyor.​

Tabii ki kablosuz. Pek bir şeye bağlı kalmayı sevmem.​

Oyuncular için 1ms bile önemlidir bu sebepten dolayı mümkünatı olan tüm oyuncular Kablolu kullanıyordur.
Kasa zaten modemin dibinde olduğu için direk ben kablo ile bağlıyorum, bazen işsizlik yapıp bilgisayarı televizyona bağladığımda kablo salona kadar yetişmediği için Kablosuz bir alıcı kullanıyorum, iş yapıyor mu yapıyor. Düşük hızlarda kablosuz bağlantı internet hızını büyük oranlarda etkilemese de hız 100Mbps+ gibi seviyelere ulaştığında kablosuz bağlantı hızı yarı yarıya kadar düşürebilir. Kablolu'da da kayıp yine olur fakat kablosuz kadar olmaz.

Maksimum hıza ulaşmak için kablo, rahatlığa düşkünsen kablosuz her ikisinide kullanıyorum yüksek hıza ihtiyacım olunca takıyorum kablomu bakıyorum keyfime :)

Kabloluyu Tavsiye Ederim Eyer Laptopsa Kablosuz Yani Wİ-Fİ
Başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl