linlord
Teşekkürler bende öyle düşünüyorum şahsen, iyi forumlar, kısa sürede test edeceğim.Evet bu bilgi doğrudur. Kablolu bağlantı yaparsanız hızınız biraz daha artar.
linlord
Bu denli açıklama için çok teşekkür ederim, aynı sorunları yaşıyorum, en kısa sürede deneyerek aradaki farkları paylaşacağım, teşekkürler tekrardan, iyi forumlar.Düşük hızlarda (50mbps civarına falan kadar) büyük etkilemez fakat bant genişliği Wi-Fi üzerinden daha az olacağı için aynı anda yapılan işlemlerde (bir yandan birşey indirip oyun oynamak gibi) hız ciddi oranda düşecektir. Ayrıca Wi-Fi üzerinden çok cihaz bağlanırsa (4-10) çekim kalitesi ve hız büyük oranda düşecektir. Son birkaç haftadır bir üst katımdaki modeme bağlanmak zorunda kalıyordum ve gerçekten VALORANT ve League of Legends gibi oyunlarda bir anda 200-300 pinge zıplıyordu, en ufak bir internet kullanımı anında benim pingimi çıkartıyordu. Evde herhangi biri bağlandığında pingim çıkıyordu. Şuanda aynı interneti kablolu şekilde kullanıyorum ve bir andan full hızla dosya indirirken bir yandan 13ms ile oyun oynayabiliyorum (İstanbulda oturduğum için bu kadar az ping alıyorum başka illerde daha yüksek olabilir). Kısacası Wi-Fi normal internet kullanımında (web'de surf yapmak gibi) sıkıntı yaratmasa da stabil bağlantı gerektiren durumlarda (Tarayıcıdan indirme yapmak gibi, ki en ufak bağlantı kesintisinde benim indirmelerim duruyordu, veya oyun oynarken) bu Wi-Fi bağlantısının stabilliği gerçekten sorun yaratıyor.
Merter
linlord
Evet ya bu durumu da yaşıyorum sanırım en kısa sürede bunu denemeliyim ?Kendi deneyimimden yola çıkarak söylüyorum modemin yanındayken internet hızım 100 mbs kablolu ve kablosuzda hiçbir sıkıntı olmuyor fakat araya 1 duvar girerse kablosuzda hız biraz düşüyor
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!