Kabile skripti isteği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 2Adam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.708
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

2Adam

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
11
Minecraft
Mr_Eness
Arkadaşlar iteğim şu /kabile kur yazınca adamın etrafında 5x5 lik taş basamaklarla çeverelenen alan oluşucak ve bu bölgeyi sadece kabile sahibi kırabilcek
örnek:

2018-11-17_18.51.36.png

ardından /kabile büyüt yazdığında alan 10x10 olacak
örneğin:

2018-11-17_18.54.47.png

arkadaşlar lütfen hızlı bi şekilde yapar mısınız çok acil lazım.

Bak, isteme şeklin biraz yanlış. Çünkü burada kimse senin için skript yapmak zorunda değil, bunun dışında isteme şeklindeki fotoğraflı anlatımı sevdim, yapana bilgi vermiş olursun. Fakat bedavaya kimsenin yapabileceğini zannetmiyorum. Tabi yapanlara veya yapacaklara da buradan selam.

Bak, isteme şeklin biraz yanlış. Çünkü burada kimse senin için skript yapmak zorunda değil, bunun dışında isteme şeklindeki fotoğraflı anlatımı sevdim, yapana bilgi vermiş olursun. Fakat bedavaya kimsenin yapabileceğini zannetmiyorum. Tabi yapanlara veya yapacaklara da buradan selam.
Katılıyorum.

isteme şeklimde oldukça rica cümlesi kullandım. Tabi ki kimse zorunda değil farkındaysan yapar mısınız dedim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

kabileye birileri eklenebilecekmi yoksa tek kişimi ?
tek kişi

dediğim gibi hatta tekrar belirteyim yaparsanız sevinirim

isteme şeklimde oldukça rica cümlesi kullandım. Tabi ki kimse zorunda değil farkındaysan yapar mısınız dedim

tek kişi

dediğim gibi hatta tekrar belirteyim yaparsanız sevinirim
Bug Olabileceğini Düşünüyorum,Faction Sunucusu ise VG li alanlarda koyulabilir,Blok izni olmayan yerlere bi ihtimal konulabilir.Haberini vereyim şimdiden.Ama Yapan Kişi Usta ise Bilemem.

Bug Olabileceğini Düşünüyorum,Faction Sunucusu ise VG li alanlarda koyulabilir,Blok izni olmayan yerlere bi ihtimal konulabilir.Haberini vereyim şimdiden.Ama Yapan Kişi Usta ise Bilemem.
vg sistemi yok yasaklı lan işi bende merak etme. blok izni olmayan yerin rg sinde iken bu komudu kullanmasını engelleyeceğim

vg sistemi yok yasaklı lan işi bende merak etme. blok izni olmayan yerin rg sinde iken bu komudu kullanmasını engelleyeceğim
İşte Sorun Şu; Diyelimki X = Yasaklı Alan. Ve Bu Komudu Kullanan Kişi X Yerinin Hemen 1 blok sağında.Kullanırsa X Yerine Blok Kayacak ve /kabile büyüt yazıldığında bu alan artacak.

İşte Sorun Şu; Diyelimki X = Yasaklı Alan. Ve Bu Komudu Kullanan Kişi X Yerinin Hemen 1 blok sağında.Kullanırsa X Yerine Blok Kayacak ve /kabile büyüt yazıldığında bu alan artacak.
yok yok ben halledicem yeter ki kod yazılabilcek bi kral çıksın

Çözümü çok basit sende 5 blok yanını Katman Kayası ile kaparsın adam yapsa bile boşuna olur.

Hayır aslında ilk kez oluşturduğunda ilk 10 bloğu looplarsın eğer yasaklı bölge var ise işlemi gerçekleştiremeyiz diye mesaj yollarsın.Boş bir zamanımda yazacağım.

Hayır aslında ilk kez oluşturduğunda ilk 10 bloğu looplarsın eğer yasaklı bölge var ise işlemi gerçekleştiremeyiz diye mesaj yollarsın.Boş bir zamanımda yazacağım.
sen varya kralsın <3

kral bu gün yapar mısın ona göre beklicem şimdiden çok teşekkürler

Kral beklemedeyim

Son düzenleme:
Doğru Söylüyor Böle Bir Skript 10-15 TL Tutar Tahminen

skripti yazdım sayılır ulaş bana dcden
Sefa/SingleCarbon/16#9188

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl