KabakNW | 1.7.x - 1.8.x | Sade , Nostaji Skyblock | Adaletli Sunucu |

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Azimlli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.747
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Azimlli

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
9
4Gmk2p.png

KAPANDIK

Son düzenleme:
Merhabalar değerli Mc-Tr forum üyesi.Açmaya çalıştığınız konu onayı için konunuz yeterli yeterlilikte değil.Konunuzun paylaşılması için gerekli şeyler;
-Bir profil fotoğrafına sahip olmanız gerekmektedir.
-Konunuzda en az 5 fotoğraf olmalıdır ''Sunucuya dair''​

Tamam hallediyorum ![DOUBLEPOST=1504985071,1504984845][/DOUBLEPOST]
Eklenmiştir

Yeni Serverler Malesef Eski Emek Serverler Gibi Başarılı Olamıyorlar.Ama Sizi Başarılı Görmeyi Umuyorum.

Sunucunuzun gelişmeye ihtiyacı var! ilk olarak myslot adlı plugini indirin bunula sanal slot oluşturabilirsiniz suncunuza istediginiz kadar oyuncu girebilir ve farklı ve yenilikci olmaya çalışın keninize özgü tasarımlar belirleyin hatta ilerleyen zamanlarda kendi mapınıızı yapın coin v.b sistemler ekliyerek özellikelr katın sunucuya :)

Daha Fazla zaman daha fazla emek lazım güzel bir sunucu için
yinede başarılar.

Maddi durum diyorsunda bari bi 10 tl lik sunucu aç 3 tl ye sunucu açıp maddi durum demen çok saçma birde skyblock yapmışsın daha bi saçma oynayan 4 kişi boş yere emek vermiş olur 1/10

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sunucunuzun gelişmeye ihtiyacı var! ilk olarak myslot adlı plugini indirin bunula sanal slot oluşturabilirsiniz suncunuza istediginiz kadar oyuncu girebilir ve farklı ve yenilikci olmaya çalışın keninize özgü tasarımlar belirleyin hatta ilerleyen zamanlarda kendi mapınıızı yapın coin v.b sistemler ekliyerek özellikelr katın sunucuya :)
Yöntem için teşekkürler​
[DOUBLEPOST=1505025366,1505025334][/DOUBLEPOST]
Maddi durum diyorsunda bari bi 10 tl lik sunucu aç 3 tl ye sunucu açıp maddi durum demen çok saçma birde skyblock yapmışsın daha bi saçma oynayan 4 kişi boş yere emek vermiş olur 1/10

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maddi durum derken ailemi zora sokmak istemiyorum anlamında​
[DOUBLEPOST=1505025401][/DOUBLEPOST]
Daha Fazla zaman daha fazla emek lazım güzel bir sunucu için
yinede başarılar.
teşekkürler​

Maddi durum derken ailemi zora sokmak istemiyorum anlamında
Demişsiniz 10 tl ailenizi zarara sokmaz ayrıca bedava olarak 12 slot 512 mb sınırsız ftp veren hosting var neden para veriyorsunuz ?​

Maddi durum derken ailemi zora sokmak istemiyorum anlamında
Demişsiniz 10 tl ailenizi zarara sokmaz ayrıca bedava olarak 12 slot 512 mb sınırsız ftp veren hosting var neden para veriyorsunuz ?​
7/24 açık olmadığı için. Bu arada sevmediyseniz girmenize gerek yok. Kolay Gelsin​

7/24 açık olmadığı için. Bu arada sevmediyseniz girmenize gerek yok. Kolay Gelsin​
hemen tavır koyma burda senin iyliğini düşünüyoruz sevmeyen kişi zaten oynamaz hemen lav sokma çabaları felan

Hocam RAM'i de belirteydiniz?

Hocam 7/24 açıp vps bir sunucu veren hosting var 5 günde bir süre sıfırlayıp sınırsız olarak açık birakabiliryorsun . Kolay Gelsin 3tl çöp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl