12/500 oyna.kaario.net Kaario Network | ⭐ 1.8 - 1.21 ⭐ | 8+ Oyun Modu | Oyna.Kaario.Net » Bedwars, Survival, BoxPvP, Daireden Son Çıkan Ve Daha Fazlası! | PC/Mobil

Oysa çok güzel șeyler çıkabilir ortaya bak Son Oyuncuya, CrafRise onlar yıllardır aktifliğini koruyor ve dürekli günceller onlara rakip zor çıkar gibi
Gerçekten bu piyasada SonOyuncu ve CraftRise gibi oyuncu kitlesini sürükleyebilecek güçlü sunuculara ihtiyaç var. Özellikle eski, aktif oyuncu kitlesini tekrar çekebilmek adına bu tarz büyük çaplı projeler önemli bir boşluğu doldurabilir. Ancak bu noktada en büyük eksik yeniliklere kapalı olmak. Örneğin SonOyuncu’daki Skyblock neredeyse yıllardır aynı şekilde duruyor, oyuncular artık ezbere biliyor neyle karşılaşacaklarını. Halbuki biraz yaratıcı sistemler, oyuncuyu gerçekten oyuna çekecek yenilikçi fikirler ve oyuncularla iletişimi güçlü yetkililerle çok daha başarılı işler ortaya çıkabilir. Yeni açılacak veya gelişmekte olan sunucular bu konuda fark yaratırsa, sadece bir "alternatif" olmakla kalmaz, piyasada kendine sağlam bir yer de edinebilir. Umarım bu vizyonda girişimler görürüz. Çünkü ihtiyaç var, hem de fazlasıyla.

Gerçekten bu piyasada SonOyuncu ve CraftRise gibi oyuncu kitlesini sürükleyebilecek güçlü sunuculara ihtiyaç var. Özellikle eski, aktif oyuncu kitlesini tekrar çekebilmek adına bu tarz büyük çaplı projeler önemli bir boşluğu doldurabilir. Ancak bu noktada en büyük eksik yeniliklere kapalı olmak. Örneğin SonOyuncu’daki Skyblock neredeyse yıllardır aynı şekilde duruyor, oyuncular artık ezbere biliyor neyle karşılaşacaklarını. Halbuki biraz yaratıcı sistemler, oyuncuyu gerçekten oyuna çekecek yenilikçi fikirler ve oyuncularla iletişimi güçlü yetkililerle çok daha başarılı işler ortaya çıkabilir. Yeni açılacak veya gelişmekte olan sunucular bu konuda fark yaratırsa, sadece bir "alternatif" olmakla kalmaz, piyasada kendine sağlam bir yer de edinebilir. Umarım bu vizyonda girişimler görürüz. Çünkü ihtiyaç var, hem de fazlasıyla.
Doğru diyorsun, SonOyuncu yıllarca aynı kaldı ama yeni oyun modu olan Skyblock Abyss ile resmen oyuna bambaşka bir soluk getirdi. Yıllardır oynamayan oyuncuları bile geri çekmeyi başardı. Bu da gösteriyor ki yenilik yapıldığında oyuncu her zaman ilgisini koruyor. Mesela ben 1.8.9’u en son 3 yıl önce bıraktım, CraftRise’da 6-7 ay aralıksız Bedwars sıralama kasardık. Ama SonOyuncu’nun yaptığı bu hamle az da olsa işe yaradı diye düşünüyorum. Sırf o yeni oyun modu için 2 aydır aralıksız oynuyorum. Piyasadaki çoğu Skyblock’u eleyen bir sistem olmuş bence. Forumlarda kaliteli Skyblock bulamadığım için buraya başlamıştım ve sistem olarak gerçekten güzel iş çıkartmışlar

Sunucu gayet hoş ve güzel iyi tasarlanmış özellikle survival'ı çok beğendim

geliştirilmesi gereken bir konu tasarımı görüyorum

1.8.9 olabilir saygı duyarım Türk Hypixel gibi duruyor konu vs. ama 1.21.11 giriş kapatmak oyuncular değil sizin zararınıza

Eskiden olan ve oynadığım bir sunucu. Yorum yapmıyorum. Gayet güzel bir sunucu bence. Herkese tavsiye ederim en az 1 kez girmeleri lazım.
Ama sadece 1.8 pvpsinin döndüğü kaario asla unutulmayacak.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl