K4Web | WebScript

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kalerda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 569
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kalerda

Vatan Sevdalısı
Elmaslar
584
Arkadaşlar yaz sonuna kadar kendime ait Java ve diğer alanlardaki projelerimi paylaşabileceğim.
Bunun yanısıra çeşitli rehberler paylaşacağım bir blog&forum tarzı site hazırlıyorum.
En sevdiğim renk yeşildir. En sevdiğim 2 hayvan kuzgun ve kurttur.
Bu argümanlardan yararlanarak yeşil ve kurt teması oluşturmaya çalıştım.
Logo ve ana temayı yansıtan giriş ekranını sizlerle paylaşıyorum.
Görüşlerinize açığım.
2-3 günlük bir css|html öğrenmesi sonucu tasarım yapıyorum. Bilmediğim ve önereceğiniz yerler varsa dediğim gibi görüşlerinize açığım.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Yeşil ve beyaz biraz uyumsuz olmuş.Giriş kutularındaki font gözükmüyor arkaplanı değiştirebilirsin.

Yeşil ve beyaz biraz uyumsuz olmuş.Giriş kutularındaki font gözükmüyor arkaplanı değiştirebilirsin.
Yeşil ve beyaz çok güzel uymuş gibi geldi gözüme, o konuda bir şey yapamam. Çünkü bana göre güzel duruyor. Ek olaraksa o font rengini deneme için koymuştum değiştirmeyi unutmuşum. Yazı rengini değiştireceğim, teşekkür ederim önerilerin için.

Yeşil ve beyaz çok güzel uymuş gibi geldi gözüme, o konuda bir şey yapamam. Çünkü bana göre güzel duruyor. Ek olaraksa o font rengini deneme için koymuştum değiştirmeyi unutmuşum. Yazı rengini değiştireceğim, teşekkür ederim önerilerin için.
Arkaplanı tek renk yapmak yerine renk geçişli veya efektif yapabilirsin.Sade olması bence sıkıcılık katıyor.

Giriş ekranında kutularda kullandığın border-radius şuanda gerçekten fazla kullanılmıyor, seninde kullanmamanı öneririm :) 2px veya 4px versen yeterli olur. Onun dışında border'da kullandığın siyah renk tasarıma uymamış. Giriş Yap butonu ile input kısmını aynı yapmamanı öneririm. Kullanıcı aynı şeylerin tekrarını görmek istemez :) Umarım kendini dahada geliştirirsin. Başarılar.

ne tür programlama dili olursa olsun, yardıma ihtiyacın olduğu zaman bana yazabilirsin.

işte gelecekte böyle azimli insanlara ihtiyacımız var, böyle devam!

Biraz Daha Geliştirilmeli

Arkaplanı tek renk yapmak yerine renk geçişli veya efektif yapabilirsin.Sade olması bence sıkıcılık katıyor.
Arka plan tek renk değil, tasarımı çalmaya çalışanların olmaması için bir kısmını paylaştım. Yeşil kısma ise gradient uygulayabilirim. Teşekkür ederim yorumun için.

Giriş ekranında kutularda kullandığın border-radius şuanda gerçekten fazla kullanılmıyor, seninde kullanmamanı öneririm :) 2px veya 4px versen yeterli olur. Onun dışında border'da kullandığın siyah renk tasarıma uymamış. Giriş Yap butonu ile input kısmını aynı yapmamanı öneririm. Kullanıcı aynı şeylerin tekrarını görmek istemez :) Umarım kendini dahada geliştirirsin. Başarılar.
Yorumun için teşekkür ederim. Tasarım konusunda yeniyim dediklerini uygulayacağım. Zamanla oturur sanırım bazı şeyler. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl