Tanıtım K4lerda - Pratik SkorBoard - Kesinlikle Lag Yapmaz (Flickersız) - By K4LERDA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kalerda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.574
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kalerda

Vatan Sevdalısı
Elmaslar
584
K4 - SkorBoard

Merhaba değerli forum üyeleri
Bu konumda sizlere kendi sunucumuzda da kullandığım ve pratik olduğunu düşündüğüm skorboard eklentimi tanıtıyorum.

Kurulumu yaptıktan sonra ek olarak bir şey yapmanıza gerek yoktur.

Görüntüler

Config

Ekran Alıntısı.PNG

Oyun İçi Görünüm

2018-10-06_23.23.25.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Lütfen yorumlarınızı saygı çerçevesi içinde yapınız.
Gereksiz yorumlara yanıt verilmeyecektir.
İsteklerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz.

İyi Forumlar

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Gelen ilk yorum yabancı bir arkadaşımızdan:
Amazing Plugin. Better than Featherboard and any other plugin! Thank you for making this.

( İnanılmaz Plugin. Featherboard ve diğer eklentilerden daha iyi! Bunu yaptığınız için teşekkür ederim. )

Bence bir scoreboard eklentisinde olması gereken en büyük şey Skript eklentisinin variablelarını gösterebiliyor olmasıdır.
Yine de güzel olmuş, geliştirmen dileğiyle..

Bence bir scoreboard eklentisinde olması gereken en büyük şey Skript eklentisinin variablelarını gösterebiliyor olmasıdır.
Yine de güzel olmuş, geliştirmen dileğiyle..

Skript eklentisinin varieblelarını kullanmak yerine kendim oluşturdum ve gereksiz işlemlerden bir nebze kurtulmuş oldum.
Yorumun için teşekkürler.

güzel görünüyor variablelere birçok pluginle uyumlu şekilde geliştirebilirsin , configi biraz daha düzenleyebilirsin

güzel görünüyor variablelere birçok pluginle uyumlu şekilde geliştirebilirsin , configi biraz daha düzenleyebilirsin

Variableler için ileriki zamanlar bir api yapmayı düşünüyorum yorumun için teşekkür ederim.

Asıl sizin şu haliniz beni güldürdü.
Çekememezliğin bu seviyesi 2 arkadaş gelip yorum atıyor ve kötü diyor sebebi ise yok ,şu an yaptığınız konuyu baltalamak!

Çekememezliğin bu seviyesi 2 arkadaş gelip yorum atıyor ve kötü diyor sebebi ise yok ,şu an yaptığınız konuyu baltalamak!
Sana ücretsiz paylaşılan çoğu plugin sayabilirim: LiteBoard,QuickBoard ve bunların çalışma seviyesi senin plugininden çok çok çok iyi bu da senin pluginini onlar karşısında kötü yapıyor bu konu baltalamak olmuyor ben gelip burda numaradan aaa çok güzel olmuş diyecek değilim.

Senin pluginide olmayıp onlarda olanlar:

LiteBoard - Animasyon,Multi Line
Quickboard- MultiLine

bu kadar basit.

Sana ücretsiz paylaşılan çoğu plugin sayabilirim: LiteBoard,QuickBoard ve bunların çalışma seviyesi senin plugininden çok çok çok iyi bu da senin pluginini onlar karşısında kötü yapıyor bu konu baltalamak olmuyor ben gelip burda numaradan aaa çok güzel olmuş diyecek değilim.

Çok güzel olmuş demene gerek yok fakat sebepsiz yere sana daha önce yaptığım yorumun intikamını almak için burada hiçbir değerlendirme yapmadan direk kötü demen oldukça saçma.
Ayrıca senin yaptığın(!) eklentilerden de oldukça üstün :) lütfen daha fazla konuyu baltalamayın.

2 arkadaş olmamızın ne alakası var konuyla ? Benim ChatColor pluginim bile senin şu scoreboard plenden daha iyidir be. Yedirememezlikmiş. Baya güldürdün şuan.

Çok güzel olmuş demene gerek yok fakat sebepsiz yere sana daha önce yaptığım yorumun intikamını almak için burada hiçbir değerlendirme yapmadan direk kötü demen oldukça saçma.
Ayrıca senin yaptığın(!) eklentilerden de oldukça üstün :) lütfen daha fazla konuyu baltalamayın.
Ben senin bana yaptığın yorum hakkında dersini açtığım 2 konuda da aldığını düşünüyorum hem zaten bana yapıldığı için gelip sana yapıcak değilim. Üstüne üstlük benim yaptığım eklentilerden üstün bile olamaz daha multi line özelliği koymamışsın be benim paylaştığım 2 sistemde de Multi özellikler vardı hem zaten konunu detaylı bir şekilde inceledikten sonra yorum yaptım.

Ve ayrıca hala benim "kendi yapmış olduğum" eklentilere laf ediyorsun (!) koyuyorsun yazdığına

Yine gereksiz insanlar ...

Yine gereksiz insanlar ...
Sen çok gereklisin (!) baksana kalite kokuyor, o kadar kusursuz ki kin bile tutmuyor (!) karşısındakini tanımadan kişiliği hakkında yorum yapıyor. Boş yorum yapma. Daha gelişmiş bir özelliği olmayan plugini 1 yabancının yorumuyla hava atmaya kalkma. Sen cidden featherboard dan bile daha iyi olduğunu düşünüyorsan yazık sana.

Scoreboard eklentin bana kalırsa gereksiz. Zaten bundan kat kat iyi eklentiler bedava paylaşılmış durumda. PlaceholdersAPI desteği bile yoksa boş yere kendini yormuşsun demektir. Zaten her türlü gereksiz yere kendini yormuşsun da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl