Tanıtım | K4 Sohbet Kontrol Eklentisi |

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kalerda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 826
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kalerda

Vatan Sevdalısı
Elmaslar
584
Kalerda yeni bir dosya oluşturdu:

| K4 Sohbet Kontrol Eklentisi | - Sunucu sohbetinde tam denetim sahibi olmak için bir araç.

K4 Sohbet Kontrol

Merhaba değerli kullanıcı,
Bu konumda henüz geliştirdiğim ve kullanıma açtığım eklentim olan Sohbet Kontrol'ü tanıtacağım.
Eklenti yazmaya başladığım ilk zamanlarda yine bir sohbet kontrol eklentisi paylaşmıştım fakat aşırı yetersiz ve sunucuyu yoran bir eklentiydi. Buna sebep olaraksa eklenti yazmaya yeni başlamış olmamı verebilirim ki o zamanlar...​

Bu dosya hakkında daha fazla bilgi edinin...

Kalerdaadlı kullanıcı | K4 Sohbet Kontrol Eklentisi | dosya güncellemesi yayınladı.

K4ChatController version(1.0.1)

Güncelleme İle Eklenenler

-Kelime yasaklama, config.yml dosyasından Engelli Kelimeler bölümüne engelleyeceğiniz kelimeleri yazın.

-Reklam engelleme, reklamlar otomatik olarak eklenti içerisinde tanımlanmıştır.

-Otomatik mesaj düzeltme, otomatik düzeltilmesini istediğiniz mesajları config.yml dosyasından Mesaj-Tamamlayıcı bölümü altından tanımlayabilirsiniz.

-Yazı büyüklüğü kontrolü, config.yml dosyasından...​

Bu güncellemenin devamı için tıklayın..

Çok güzel eklenti olmuş. Diğer eklentilere nazaran aynı içerik değil farklı içerikler katmışsın. Ellerine sağlık!

Kalerdaadlı kullanıcı | K4 Sohbet Kontrol Eklentisi | dosya güncellemesi yayınladı.

K4 Chat Controller v1.0.2

Yapımcıdan Not:

Tüm eklentilerimi kendim yapmaktayım, kendim yapmaktayım derken PlaceHolderApi bile kullanmayarak kendim PointerApi'ı yazdım.
Eklenti betada şu anda sizin yorumlarınız eklentiyi geliştirecek.
Lütfen yorumlarınızı esirgemeyiniz.

Betadan çıkınca ek dil dosyaları eklenecektir.

[COLOR=rgb(41, 105...[/SIZE]

Bu güncellemenin devamı için tıklayın..

güzel bir ekkenti bunu bizden birinin yapmasıda daha hoş başarılar

Eklenti tanıtımı güncellenmiştir. Daha çok detay ile eklentiyi inceleyebilirsiniz.

Güzel Konu Başarılar :)

Eklenti Güzel işe Yarar.

Güzel Olmuş Ellerine sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl