Қレ ʲᵃᵛᵃᵈᵉᵛ |Skyblock Paketi v.1 [ MC-TR ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KLjavadev'in nasıl 2 yüzlü olduğu gayet açıklandı

ve hala yetkililer paketlerini , herhan gibi başka paylaştığı şeyleri kaldırmadı

TEBRİKLER MC-TR YÖNETİM EKİBİ.

NOT: Burda sizi aşşağılamaya çalışmadım site yetkilisi ben olsam 2 yüzlü olduğunu anladıkdan sonra direk paylaştığı herşeyi kaldırırdım.
Öncelikle iyi günler dilerim.
MC-TR Yönetim Ekibi'ne böyle bir şey demeniz size yakışmamış. Konu kaldırma işlemi forum kuralları veya bölüm kuralları ihlal edildiğinde gerçekleştirilir. Konu da herhangi bir sıkıntı yok. Ayrıca banlanan kişilerin konusu kaldırılmaz. Sadece forum kurallarını veya bölüm kurallarını ihlal ettiği konu kaldırılır. Bu konu hakkında bilginiz yok var sayıyorum. Lütfen bir şey söylemeden önce iki kere düşünün.

Ek olarak bu konuda tartışan arkadaşları da burdan uyarmak isterim. Konuyu daha da uzatmaya gerek yoktur. Suçu işleyen arkadaş yasaklanmış ve olay bitmiştir..

Öncelikle iyi günler dilerim.
MC-TR Yönetim Ekibi'ne böyle bir şey demeniz size yakışmamış. Konu kaldırma işlemi forum kuralları veya bölüm kuralları ihlal edildiğinde gerçekleştirilir. Konu da herhangi bir sıkıntı yok. Ayrıca banlanan kişilerin konusu kaldırılmaz. Sadece forum kurallarını veya bölüm kurallarını ihlal ettiği konu kaldırılır. Bu konu hakkında bilginiz yok var sayıyorum. Lütfen bir şey söylemeden önce iki kere düşünün.

Ek olarak bu konuda tartışan arkadaşları da burdan uyarmak isterim. Konuyu daha da uzatmaya gerek yoktur. Suçu işleyen arkadaş yasaklanmış ve olay bitmiştir..
Katılıyorum. Konu Kilit Olmalı Bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl