Yapdigin Pakette bi kac Bag var
Bunlardan Bir Tanesi
Item Atamama
[DOUBLEPOST=1485023206,1485023174][/DOUBLEPOST]Cozum bulursan sevinirim
kardeşim skrpt klasör üne gir ve scripts var gir scrptpaketim yazıyor gir ve /tamam abc falan yazıyor onların karşılarındaki mesajları dilediğin gibi yapa bilirsin @AlfoTurkNWabi bu yemek barının üstünde yazılar çıkıyo nereden değiştiricez[DOUBLEPOST=1485021992,1485021957][/DOUBLEPOST]abi bu yemek barının üstünde yazılar çıkıyo nereden değiştiricez[DOUBLEPOST=1485022123][/DOUBLEPOST]skype den cevap veriyomusun?
kardeşim skrpt klasör üne gir ve scripts var gir scrptpaketim yazıyor gir ve /tamam abc falan yazıyor onların karşılarındaki mesajları dilediğin gibi yapa bilirsin @AlfoTurkNW
Ufacık bile yardımım dokunduysa ne mutlu bana :)Selam Dostum, Bizim konumuzda bize yardımcı oldugun için Teşekkür Ederiz.
mericbozkurt#2650
Değerli Yorumunuz İçin Sağolun...Başarılı Gözüküyor.
mericbozkurt#2650
Tutan Tuttu Zaten Herkes Kullanıyor :) Değerli Yorumunuz İçin Sağolun.Tutar Bu
Her ZamanTutan Tuttu Zaten Herkes Kullanıyor :) Değerli Yorumunuz İçin Sağolun.

Citrus#4361
mericbozkurt#2650
Değerli Yorumunuz İçin Sağolun.Merhaba @KansızKurt KL yi etiketlemedi kusura bakmayın keşke paketi hazır olarak verseydin kurulu birşekilde hem bu sayede pluginleri kuramayan arkadaşlara yardım etmiş olurdunuz ama olsun paket iyi ellerinize saglık dostum iyi forumlar!
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!